Tenzen napisał(a):

|
Tylko czekać aż na satyrycznych portalach pojawi się wyczyn Bunozy który kompletnie nie jest w stanie trafić w piłkę.
|
Nie trzeba czekać, na ekstraklasa.tv jest już klip o dużo mówiącej nazwie "Bunoza walczy z powietrzem". Dedykuję go
sopranosowi jako gościowi, który pojęcia o piłce nigdy nie miał, ale nigdy też nie przepuścił okazji żeby jakiemuś boiskowemu .......e laurkę wystawić - bo młody.
kozuba92 napisał(a):

|
Czy mi się wydaje, czy Kowalski wszedł we wczorajszym meczu na swój international level? Z trybun wyglądał dobrze. Raz wślizgiem w ostatniej chwili wybił piłkę spod nóg chyba diazowi, każdą główkę wygrywał, starał się coś grać. Ale nie wiem jak to wyglądało w telewizji.
|
Widzisz, sprawa jest o tyle trudna, że wczoraj na tle Bunozy ciężko było nie wyglądać jak profesor. Wystarczyło tylko trafić w piłkę...
Mimo wszystko w następnym meczu powinniśmy wystawić parę stoperów Cleber - Kowalski. Nie może być tak, że nasz "młody - niezdolny" gra tylko dlatego, że zapłaciliśmy za niego ( nie wiem ile, ale na pewno za dużo - takich patałachów można mieć za darmo na wagę ).
W tym miejscu chciałbym gorąco pozdrowić Pana Zdzisława Skauta. Jako byłemu moderatorowi nie wypada mi napisać tego, co na Pana temat myślę. Zresztą - i tak by większość wykropkowało...
EDIT: Chciałbym w tym miejscu przeprosić Wasiluka, że porównywałem do niego Bunozę. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze nie spodziewałem się na jaki "international level" potrafi wejść nasz nowy stoper.