Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2010, 13:07
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Tylko czekać aż na satyrycznych portalach pojawi się wyczyn Bunozy który kompletnie nie jest w stanie trafić w piłkę.
Nie trzeba czekać, na ekstraklasa.tv jest już klip o dużo mówiącej nazwie "Bunoza walczy z powietrzem". Dedykuję go sopranosowi jako gościowi, który pojęcia o piłce nigdy nie miał, ale nigdy też nie przepuścił okazji żeby jakiemuś boiskowemu .......e laurkę wystawić - bo młody.

kozuba92 napisał(a):Wyświetl post
Czy mi się wydaje, czy Kowalski wszedł we wczorajszym meczu na swój international level? Z trybun wyglądał dobrze. Raz wślizgiem w ostatniej chwili wybił piłkę spod nóg chyba diazowi, każdą główkę wygrywał, starał się coś grać. Ale nie wiem jak to wyglądało w telewizji.
Widzisz, sprawa jest o tyle trudna, że wczoraj na tle Bunozy ciężko było nie wyglądać jak profesor. Wystarczyło tylko trafić w piłkę...
Mimo wszystko w następnym meczu powinniśmy wystawić parę stoperów Cleber - Kowalski. Nie może być tak, że nasz "młody - niezdolny" gra tylko dlatego, że zapłaciliśmy za niego ( nie wiem ile, ale na pewno za dużo - takich patałachów można mieć za darmo na wagę ).

W tym miejscu chciałbym gorąco pozdrowić Pana Zdzisława Skauta. Jako byłemu moderatorowi nie wypada mi napisać tego, co na Pana temat myślę. Zresztą - i tak by większość wykropkowało...

EDIT: Chciałbym w tym miejscu przeprosić Wasiluka, że porównywałem do niego Bunozę. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ze nie spodziewałem się na jaki "international level" potrafi wejść nasz nowy stoper.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.10.2010 o godz. 13:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując