Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 22:19
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Niestety , mecz tragiczny w ataku , w obronie dzięki szczęściu na zero .

Szybkie oceny

Pawełek : 7 - jedny do którego nie można mieć zastrzeżeń , wybronił co miał wybornic
Branco : 1 - co on robi na boisku ? nie sądziłem że po 1 meczu będę tęsknił za Cikoszem , tamten chociaz nogi nie odstawiał
Bunoza : 2 - kiksy za kiksem
Kowalski : 5 - wydaje mi się że jeden z jego najlepszych meczów w Wiśle , jako że chyba z 5 razy uratował dupę będac ostatnim obrońcą . Przy Bunozie to profesor . Przynajmniej w tym meczu
Paljic 4 - jeden z niewielu którym się chciało biegać , ale ta pozycja tego wymaga . Cięzko ocenic jego występ gdyz to nie obrońca , a i mozna zrozumieć brak wypadów do przodu widząc kogo sie ma z tyłu .
Wilk 5 - ściągnięcie go uważam za błąd , robił co miał robic. Lepiej od Sobolewskiego
Sobolewski 2 - emerytura
Małecki : 3 - ostatnio czepialiście się Jagielloni że na niego gwizdała , tymczasem w nasyzm klubie nie jest lepiej . Jeździec bez głowy a i tak najaaktywniejszy w ofensywie
Boukhari :1 - jego gre określiłbym dwoma słowami , bez sensu
Żurawski : 1 - niech usiądzie na ławie z własnego wyboru bo dojdzie do tego że zniszczy swoja legende w Wiśle , szkoda by kibice tak go zapamiętali
Paweł Brożek : 3 - żeby cokolwiek zdzialac nie może stac sam w polu karnym!
Jirsak : 3 - jakis pomysł miał natomiast nie miał z kim grac
Kirm : 2 : Paradoksem jest że w zespole nie mamy żadnego lepszego skrzydłowego . Na pewno wypadł lepiej od swojego zmiennika , natomiast pozytku nie ma z niego żadnego ...

nasza gre najlepiej podsumuje słowa ' dramat bez happy endu '

Dopisuję do Twojego postu z ocenami bo był ostatni

żaden powtarzam ŻADEN zawodnik dzisiejszego meczu nie zasługuje na ocenę wyższą niż "3"
w skrócie Bramkarze zero pracy bo i zero było groźnych akcji
Nasi obrońcy ... przy tak grającym Śląsku chaos każda piłka pod presją trybuny dużo gry na styk przy lepszym przeciwniku MASAKRA
Nasi pomocnicy ............... hmmmm Wilk może "3" reszta tragedia dośrodkowania masakra, ktoś pisze że Patryk coś udowodnił ... co że po udanym dryblingu zatrzymuje akcję robi kółko i podaje do tyłu tak gra obrońca a nie skrzydłowy, Kirm zero dryblingu masa strat
Nasi napastnicy .... lepiej pomilczę bo nie mam o czym pisać ...

Trener ..... jego mina mówi sama za siebie a myśli ..... chyba "Co ja tutaj robię"

jednym słowem ..... kiepściutko

a i jeszcze jedno

oceniającym podpowiadam oddaliśmy dwa celne strzały i zremisowaliśmy z przedostatnią drużyną tabeli
Ostatnio edytowane przez robin hood : 01.10.2010 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując