Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2010, 21:56
Alov napisał(a):Wyświetl post
Skoro nasz trener widzi mankamenty to czemu:
1. wystawia dwóch defensywnych pomocników, zwłaszcza u siebie
2. wystawia równocześnie dwóch leni (ew. zawodników kompetnie nie przygotowanych motorycznie) - Zurawia i Bouhkariego
3. gra jednym napastnikiem, chociaż gołym okiem widać że Paweł gra lepiej jak gra z kimś w przodzie, po za tym jednym z wiekszych atutów Pawła był start do piłki (czyli do prostopadłych podać od kreatywnego srodkowego napastnika) a nie gra tyłem do bramki
4. dopuszcza do tego żeby zawodnicy oddawali Bóg wie ile dośrodkowań na tego biednego Pawła - chociaż wiadomo że nic z tego nie będzie
5. zabronił im strzelać na bramkę
1. A kogo ma wystawić, Jirsak jest słaby, Garguło się w kadrze nie mieści to już w ogóle musi być tragiczny więc nie wiem kogo miałby wystawić.
2. Tu się zgodzę tylko też popatrzmy, wszedł Kirm w drugiej połowie i poza szumem na boisku nie zrobił nic. Mały zagrał od początku i po dobrych 10 minutach resztę spotkania grał jak cały zespół, przełożenie na prawą, na lewą i balonik w pole karne. W obwodzie jest jeszcze Łobo i Boguski ale tych to mało kto już chce oglądać.
3. My nie mamy drugiego napastnika, o solidnego grajka na tą pozycje starał się już Petrescu, przewinęło się w międzyczasie kilku ale szału nie zrobili.
4. To nie wynika że ktoś im każe, ale jak wszyscy stoją w miejscu i nikt się do gry nie pokaże to żeby piłki nie stracić idą dośrodkowania. Dodatkowo jakby Paweł jakiś ruch w polu karnym zrobił i jeszcze ktoś się do akcji podłączył to z kilku dośrodkowań jakieś zagrożenie by stworzyli.
5. Nie wiem.
Odpowiedz cytując