0 22 napisał(a):

1. Nie głosuję na PiS - no, ale cóż jak widać jesteś zarażony chorobą polsko-polską. Skoro krytykuję PO albo pokazuję, że PO robi dokładnie takie same debilizmy jak PiS - tylko, że kontrola medialna jest słabsza, więc wszystkie kwestie nie wychodzą na pierwszych stronach i czerwonych paskach - to znaczy, ze na pewno jestem z PiS. A gówno, daleko mi do tej sekty. I co teraz? Beka z Ciebie.

2. Sami piszesz, że ich wolisz. Skoro ich wolisz to przykładasz rękę do tej żenady, którą prezentują. Proste.
|
Szwankują u Ciebie proste umiejętności, "Wolę PO-PSL" ale od czego? Zobacz, zobacz zdanie. Z czworga złego. Z czworga złego - PO, PSL, PiS, SLD. Najniżej w mojej hierarchii jest PiS.
Ale wybaczam Ci, nierozumienie faktów i manipulacja to takie typowe warszafki cechy.
Także jeśli chcesz coś napisać, przeczytaj jeszcze raz a dokładnie. Ewentualnie poproś kogoś w domu, może umie lepiej czytać.
W zasadzie mógłbym w twoim stylu i z podobnym sensem zacytować coś takiego :
0 22 napisał(a):

|
1. Nie głosuję na PiS - no, ale cóż jak widać jesteś zarażony chorobą polsko-polską. Skoro krytykuję PO albo pokazuję, że PO robi dokładnie takie same debilizmy jak PiS - tylko, że kontrola medialna jest słabsza, więc wszystkie kwestie nie wychodzą na pierwszych stronach i czerwonych paskach - to znaczy, ze na pewno jestem z PiS. A gówno, daleko mi do tej sekty. I co teraz? Beka z Ciebie.
|
I dodać :

Beka z Ciebie, leguonisto.
Ale dodaję, że to w ramach żartu - bo z taką powagą jak Ty, nie zamierzam zniżać się do tego poziomu.