Wyświetl pojedynczy post
krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2010, 10:22
gigant napisał(a):Wyświetl post
Za "szmaciarza Pawełka" powinni Ci wdupcyć bana aż do wyborów, wtedy komuszek nie miałby z Ciebie pożytku aż do wyborów.
I stało się! Jednak cenzura na tym forum obowiązuje. Wszyscy deklarują się na świętych antykomunistów, a sami zwalczacie wolność słowa. W drugą stronę można przeginać jak się da, czyli krytykować JM nawet tam, gdzie nie jest winien, wysuwaniem antysemickich haseł, nawołujących nierzadko do rękoczynów (sam zostałem zbanowany za nazwaniem "zerem" kogoś, kto zapowiadał spowodowania zagrożenia życia i zdrowia prezydenta).

Ciekawi mnie, czy taka jest polityka forum. Skoro mnie i niektórych innych ciągle ktoś pyta, czy jestem rodziną Majchrowskiego lub jestem z UM (same zapytania są skandaliczne i świadczą raczej o ich autorze) i osoby te nie ponoszą za takie nieprawdziwe stwierdzenia żadnych konsekwencji to ja zapytam: czy redakcja forum, z moderatorami typu rav na czele jest wspierana przez Kracika? Bo z ich wypowiedzi, a dziennikarze bądź osoby chcące kreować się na dziennikarzy powinny być apolityczne, tak właśnie wynika. Tymczasem tutaj wśród redaktorów portalu widzę pochwały dla Kracika, przy bezgranicznej i często nietrafionej (jak sprawa kołowrotów) krytyce z nagłówkami rodem z "faktu", obecnego Prezydenta, który buduje najtańszy stadion z 5 stadionów na euro2012.

Spodziewając się bana dla własnej osoby - a jakże! najlepiej usunąć wszystkich przeciwników, a raczej osoby mające inne zdanie (jakież to... komunistyczne!), to zdecydowałem się go napisać. Aby to jednak nie był w 100% offtop, to chciałem się zapytać, czy posuwa się kwestia budowy bazy treningowej, którą Valcx zapowiadał? Jest to również bowiem temat odnoszący się do tej sprawy.
Ostatnio edytowane przez krakfilm : 29.09.2010 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując