filoo napisał(a):

|
btw to pewnie wielu z nas widziało darka przechodzącego obok nas gdzieś na rynku, a tu gość "gada " z CR7...sie świat zmienia....
|
Majdan, Baszczyński, Głowacki, Mijailović, Stolarczyk, Zieńczuk, Żurawski, Frankowski, czy Szymkowiak, a nawet Kłos czy Cantoro też grali przeciwko Realowi i zawodnikom typu Casillas, Salgado, Carlos, Figo, Bekcham, ZIdane, Raul czy Ronaldo, także wybierz się jutro na trening i poproś o autograf Żurawskiego i po wszystkim będziesz mógł z dumą obwieścić że stanąłeś przez Żurawskim, który grał przeciwko Realowi, albo jedz do Warszawy przejść się obok Majdana, czy do Gdańska obok Zienia czy do Białegostoku obok Frankowskiego, albo zaczekaj na mecz ze Śląskiem, Szymkowiak na pewno będzie chodził przy linii bocznej, może przejdzie obok Ciebie, ale trzeba byłoby się spytać czy gadali w ogóle z którymś z tych piłkarzy, bo jak gadał ktoś z Reaulem czy Beckhamem co ma żonę, która należała do grupy Spice Girls to będziesz czuć się o wiele bardziej spełnionym, swoją drogą , ciekaw jestem czy któryś z naszych zemdlał na ich widok, albo gdzieś w ukryciu bawili się w Renię Rączkowską

, nie czuj się atakowany, tak mnie to rozśmieszyło że nie mogłem się powstrzymać, aaaa i nie jesteśmy pewien czy gadał z Cristano, może mu Cristano zabronił i nici z pełnej satysfakcji, a szkoda, bo miałby o czym opowiadać Dudka swoim wnukom