Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2010, 12:47
Ja uważam że Maskant w środku pola wystawi duet Sobol - Wilk. Cezary ostatnio bardzo przyzwoicie się prezentował , ambitnie i był solidnym punktem drużyny więc nie sądzę by stracił miejsce w 11. Sobol kapitan, ostatnio dużo osób na niego narzeka ale to jednak kapitan i zawsze dużo walczy choć nie wszystko mu wychodzi ale jednak utrata miejsca w 11 mu nie grozi bo nie ma zbyt mocnych rywali. Ofensywa myślę że będzie identyczna jak w ostatnim meczu czyli Rios-Żurawski-Boukhari -Paweł Brożek chyba że trener Żurawia posadzi na ławce i Paljicia zwolnionego z lewej obronie wystawi na lewym skrzydle ale nie sądzę. Co do obrony to tutaj mam duże wątpliwości , po ostatnim meczu twierdziłem że trener musi dokonać pewnych roszad ale z drugiej strony nie może być ich za dużo bo to może się źle skończyć. Nie sądzę by już dzisiaj zagrali na bokach Branco i Pietii bo po prostu jest na to nieco za wcześnie i raczej zmiany w porównaniu do ostatnich meczów nie będzie i zagrają Cikos i Paljic. Co do środkowych obrońców to intuicja podpowiada mi że jednak zagrają Cleber i Bunoza ale nie zdziwię się jeśli zagra Chavez zamiast Bunozy bo jednak Cleber wydaje się być niezagrożony , jego doświadczenie jest nam teraz mega potrzebne , ostatno popełniał błędy ale też kilka razy nas ratował i dobrze kierował obroną a wystawienie Chaveza i Bunozy , obu poczatkujących piłkarzy w ekstraklasie byłaby bardzo ryzykowna. Więc wydaje się że zagrają Cikos-Cleber-Bunoza-Paljic i raczej będzie to ostatni mecz jaki nasza obrona zagra w takim składzie ponieważ twierdzę że od Śląska trener już wprowadzi duże zmiany w obronie przede wszystkim Pietia wejdzie do 11, jeśli Cikos nie zagra świetnego meczu z Bełchatowem raczej jego miejsce zajmie Branco i pewnie Chavez wejdzie do 11 choć mam przeczucie że zagra już dzisiaj w pierwszym składzie.
Odpowiedz cytując