Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2010, 16:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post

nie rozumiem tylko jednego - miesiąc temu piszesz jacy to zajebiści sa zawodnicy nowi, a teraz że Legia spadłaby z kazdej ligi i jest prze słaba.
Ja rozumiem ze miesiac temu wierzyłes w swoj klub, oczywiscie jak kadzy kibic, a teraz przegrali pare meczy i juz teraz są be ?
No, ale przez ten miesiąc wydarzyło się tyle, że trzeba by być idiotą, by nadal pozwalać sobie na plucie w twarz. Mam udawać, że nadal ich za takich uważam? Dałem się nabrać i tyle.

Cytat:
E: beZ spiny, ale cieszmy się z tego co mamy,bo w końcu możemy nie mieć nic
Nie, no. Nie rozumiemy się. Polska potencjalnie i ludnościowo zasluguje na poważna ligę z powaznymi piłkarzami, stadionami. Im dłużej będziemy klepać po plecach tych nieudaczników (99% piłkarzy z naszej ligi) tym dłużej będziemy siedzieć w takim syfie w jakim jesteśmy. Bo dzięki temu taki Rybus czy Łobodziński będą świecie przekonani, że są panami świata, kibice troche ponarzekają, a potem dalej będzie 'jestesmy z Wami' etc.

P.S. Jestem kibicem Legii, nie kibicem piłkarzy Legii. A zwłaszcza nie kibicem piłkarzy Legii przez których od 2006 roku praktycznie co i rusz muszę się wstydzić.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.09.2010 o godz. 16:16.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując