Daja`n napisał(a):

|
Szkoda słów zawsze znajdą się jakieś płaczące osoby że kolejka była że pepsi bez przykrywki i rurki i beton jakiś taki szary.Oj w głowach już się po przewracało.A przypomnijcie sobie płaczki jak pod gołym niebem się siedziało i starego precla z worka jadło!!!
|
Nie przeginaj, dzisiaj ktoś coś zawalił organizacyjnie po stronie klubu i mamy udawać, że nic się nie stało? Gdyby nie refleks Antkowiaka, który 15 minut przed meczem kazał otworzyć drzwi i wpuszczać obok kołowrotu byłoby tam niewesoło. Gdybyś wylądował w tej kolejce sam byś pewnie narzekał, a tak możesz sobie pokrzyczeć na forum na innych.
Jest ewidentna wtopa z kretyńskim rozplanowaniem wejść w stosunku do tego ile osób ma nimi przejść, do tego dochodzą niespodzianki typu zamknięcia jednego z kołowrotów z pary i mamy siedzieć cicho? Bo co?
Mamy stadion wybudowany de facto za nasze i to duże pieniądze, płacimy (sporo) za bilet i mamy siedzieć cicho jak widzimy, że ktoś coś zawalił? Z takim podejściem to my w tym kraju do niczego nie dojdziemy, a taki Majchrowski będzie dalej mógł robić co chce.
Grisza1 napisał(a):

|
E 21 - ustawiłem się w kolejce o 19.20, o 19.30 byłem na swoim miejscu na trybunie.
|
E21 to sektor skrajny, to samo piszą ci co wchodzili na E26. Ja podszedłem pod wejście do swojego sektora i widziałem ze swojego miejsca jeszcze tylko kolejkę do drugiego ze środkowych wejść, która była równie zajebiście długa. Może dodatkowo sporo osób ustawiało się w kolejce nie do tego wejścia co powinno?