Wyświetl pojedynczy post
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 22:04
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Wedlug mnie Lewandowski jest bardziej drewniany.
a dla mnie Łotysz, może po prostu jestem w większym stopniu patriotą
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Nie chcesz chyba powiedziec, ze Lewandowski byl demonem szybkosci, ani tym bardziej dryblerem.
skądże. Ale zarówno jest szybszy, jak i posiada lepszy drybling. Rudnevs to typowy snajper, Lewy może grać cofniętego napastnika bądź skrzydłowego ( w ustawieniu 4-3-3) właśnie dlatego że od biedy spełnia warunki na te pozycję, co właśnie oznacza że:
- nie jest demonem szybkości, ale też nie odstaje
- potrafi minąć i podać dobrą piłkę, ale wirtuozem techniki nie będzie

Rudnevs za to ma lepsze uderzenie głową czy też lepiej gra tyłem do bramki. Po prostu troszkę inni piłkarze. Czas pokaże jak Lech na tym wyjdzie, tak jak wcześniej pisałem uważam że Łotysz ma duży potencjał. Czy się rozwinie na tyle abym uznał że przewyższył Lewego (wszak masz inne zdanie, rozmawiamy o naszych subiektywnych opiniach) - nie wiem, ale i tobie i sobie życzę aby delikatnie mówiąc w Lechu mu nie szło poza dwoma meczami w sezonie przeciwko pewnej ich zgodzie.
Cytat:
Nie trzeba, jarajmy się dalej minionymi czasami świetności Wisły.
to się przerzuć. Za trzy lata Legia zremisuje z Marsylią na wyjeździe, bo oni tam jakoś lubią kierunek francuski, to im pokibicujesz. Potem może Jaga badz Widzew wystrzelą, jakiś remisik w niemczech, będziesz wniebowzięty. Po co się masz frustrować kibicowaniem Wiśle.
Odpowiedz cytując