witeq napisał(a):
|
Ja wiem że hat trick to wielka sztuka, ale przypominam że jedna z karnego, a druga dobicie do pustej. Trzecia oczywiście miodek, w takim momencie taki strzał . . Ale trochę chyba za wcześnie na takie kategoryczne sądy. Rudnevs ma coś w sobie, umie się znaleźć, dobrze gra głową, ale np z dryblingiem i szybkością już nie tak wesoło. Ma potencjał, ale poczekajmy trochę.
|
Nie chcesz chyba powiedziec, ze Lewandowski byl demonem szybkosci, ani tym bardziej dryblerem.
Wedlug mnie Lewandowski jest bardziej drewniany. A przynajmniej nie widzialem jeszcze, zeby Rudnevsowi pilka przy przyjeciu odbijala sie na pare metrow.
Ale oczywiscie masz racje - trzeba troche poczekac.
Kiedy jednak siegam pamiecia do wystepow Lewandowskiego w europejskich pucharach, to przypomina mi sie obraz goscia, ktory z bardziej klasowymi zespolami nie istnial i nie potrafil strzelic zadnej bramki.
Choc oczywiscie w rodzimej lidze, korone krola strzelcow udalo mu sie podwedzic. Zobaczymy jak bedzie z Rudnevsem. Dla mnie jest glownym kandydatem do tego trofeum na obecna chwile.