Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 13:06
siuśmajtek napisał(a):Wyświetl post
ja myślę, że Małecki nawet boiska nie powącha w piątek, ani w pierwszym składzie nie wybiegnie, ani na zmianę nie wejdzie
Może wybiegnie, ale w 80-85 minucie

Baala napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś mu kazał z Brożkeim pogadać po meczu, Pawłowi się nie chciało i dziennikarz szybko znalazł jakąś wymówkę że to nie jego wina że do krótkiego wywiadu nie potrafi nakłonić tylko Brożka.

Zresztą wiele osób łączy tą rzekomą wypowiedź z tym co dziś Fakt umieścił że ktoś anonimowy rzucił: "Przychodzi taki gość znikąd, dostaje duże pieniądze i od razu miejsce w pierwszym składzie. Jak się nie denerwować" pisząc że to anonimowa wypowiedź piłkarza, a artykuł na wp okraszony zdjęciem Brożka.

Jeśli chodzi o pierwszą wypowiedź to uważam że mógł się zdenerwować bo dziennikarze i kibice jadą tylko po Polakach w razie przegranej. Jeśli chodzi o tą drugą to mam wątpliwości czy to nie wymysł, ale jeśli nie to bardziej ta wypowiedź pasuje do Małeckiego ewentulnie może Łobodzińskiego. Przecież Brożek w ostatnim meczu grał 90 minut. Po sparingach i treningach był chwlony przez Maskanta.
Sytuacja powoli się normuje więc redaktorzy "Przeglądu Sportowego" [chodź teraz "Przekręt Sportowy" byłby na miejscu] wymyślają sobie takie teksty na poczekaniu, aby ją popsuć. Nie mówie o tym, że już jest fantastycznie, bo do tego brakuje dużo, ale powoli idzie w dobrym kierunku.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując