Królik-10 napisał(a):

Ej Gosciu Tys jest chyba z innej planety!!
Robisz jakies problemy!!
Co ty mozesz wiedziec co ja wiem o życiu
jak masz rodzine to przeczytaj dziecku ksiazke na dobranoc a nie wypisuj mi tu dyrdymałow!!
Nie spotkałem sie jeszcze na tym forum z takim czlowiekiem!
Gosc ma pretensje ze ktos sobie organizuje czas i jezdzi na mecze a on nie moze!!!!!!!!!!!
napisz do przyjaciółki moze dadza Ci jakąs dobra rade!!!a nie atakuj ludzi na forum!!!
|
Przeczytaj wszystko to co napisałem na spokojnie.
Nie napisałem że
nie mogę jeździć na mecze, tylko że
nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu.
Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet.
Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro.
Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.
Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.
I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk. Skończ już proszę, skończę i ja bo to nie ma sensu. Unosisz się jak obrońcy krzyża, a nie o to tu przecież chodzi.
Pozdrawiam, z wyrazami szacunku