Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 18:33
Królik-10 napisał(a):Wyświetl post
Ej Gosciu Tys jest chyba z innej planety!!

Robisz jakies problemy!!

Co ty mozesz wiedziec co ja wiem o życiu

jak masz rodzine to przeczytaj dziecku ksiazke na dobranoc a nie wypisuj mi tu dyrdymałow!!

Nie spotkałem sie jeszcze na tym forum z takim czlowiekiem!

Gosc ma pretensje ze ktos sobie organizuje czas i jezdzi na mecze a on nie moze!!!!!!!!!!!

napisz do przyjaciółki moze dadza Ci jakąs dobra rade!!!a nie atakuj ludzi na forum!!!
Przeczytaj wszystko to co napisałem na spokojnie.

Nie napisałem że nie mogę jeździć na mecze, tylko że nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu.

Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet.

Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro.

Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.

Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.

I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk. Skończ już proszę, skończę i ja bo to nie ma sensu. Unosisz się jak obrońcy krzyża, a nie o to tu przecież chodzi.

Pozdrawiam, z wyrazami szacunku

Odpowiedz cytując