Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Królik-10
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 18:11
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Nie każdy jest super fanatykiem jak Ty, nie każdy ma setki czy tysiące złotych na koncie jak Ty.

Wiele ludzi ma rodziny, pracę, to jest dla nich priorytet. Ty prawdopodobnie (sądzę bo stylu pisania) chodzisz sobie spokojnie do gimnazjum, jesteś na utrzymaniu rodziców i uciekasz sobie z domu na wyjazdy.

Trochę obiektywizmu. Kibic to nie tylko ten który wozi dupę na koniec Polski za swoją drużyną, czy ten który melduje się ochoczo na każdym meczu olewając rodzinę czy sprawy zawodowe. Ochłoń.
Kolego sympatyczny właśnie odpowiedzią na mój post pokazałeś poziom gimnazjalisty!!

Dlaczego sądzisz żeby wybrać się raz na dwa tygodnie do sosnowca czy na SS musiałem zawalać sprawy rodzinne czy zawodowe

znam tylu ludzi którzy jeżdżą na wyjazdy i na mecze u siebie i jakoś wszystko godzą i nic nie zawalają!!

po drugie jakby Ci się chciało popatrzeć na mój wiek to byś sobie uświadomił ze do gimnazjum nie chodzę a rodzice na mecze mi też nie dają!

po trzecie chciał bym Cie uświadomić ze prace zawodową mam a do niedawna jeszcze kończyłem szkole policealna i jakoś wszystko sobie tak ułożyłem zęby na meczach być!!

to ze możne masz Żonkę która Cie poza obręb Krakowa nie pości na mecz to już nie moja sprawa(taka riposta co do gimnazjum)

a poza tym jak nie godzisz spraw rodzinnych i zawodowych to miej szacunek dla tych którzy mimo wszystko to godzą i poświęcają się żeby jechać za drużyną Dla chcącego nic trudnego i uważam ze jakieś udogodnienia Dla Nich powinny być mimo wszystko!!

Pozdrawiam
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !!
Odpowiedz cytując