Wyświetl pojedynczy post
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 10:51
Grzesiek7 napisał(a):Wyświetl post
No włśnie. Moę nie jestem zbyt trzeźwy, ale prxzed wyjściem nir=e zdążyłem napisać. Pyskówka nie jest potrzebna w twj kwestii, więc podaruję sobie teksty w stylu : ************ się od chłopaka, który zrobił wszysrko to, co każdy z nas powinien był zrobić. Wielu się tu chwaliło, że napisali do różnych mediów. Ja się nie chwaliłem, choć też pisałem i ch** wie, co oni z tego. co Wy/ja im wysłaliście zamieścili w swoich artykuach (ja np. całkowicie zrzekałem się praw autorskich - nie z tchórzostwa, a d;lategoże wiem, jakim dla nich często jest to problemem). Barney się podpisał pod artykułem i jest przez Was j***** jak wróg, choć zrobił, to co my robiliśmy - napisał prawdę. Ja do teraz nie wiem, na ilie moje wypocinu przełożyły się na artykuły, może znacznie, oże wcale,ale też nie miałem litości dla osób odpowiedzialnych za to , co się dzieje z budową. On też nie ośmieszał Wisły, tylko miasti i zikit...
Widzę, że niektórzy zdążyli się zradykalizować niczym obrońcy krzyża... Ku rwa... Kiedy trzeba było ludzi do manifestacji, kilka osób to popierało na forum, a w realu nikt, kiedy mieliśmu zbierać podpisy, się okazało, że kibiców u nas jak na Clepardiii... A jak ktoś się złapał za jaja i zrobił "coś, "to go gnoicie. A jeśki z Waszych materiałów nadesłanych do prasy ktoś zrobi sobie groteskę, uznacie się za banitów, czy poczekacie na wyroki "forum " ? Uwielbiam takich zacnych i sprawiedliwych, którzy ganią i karcą, a ch.ujem nie kiwnęli.
Niezależnie od tego, jak oceniamy skutki tego artykułu, intencje autora trzeba pochwalić, artykułow prześmiewczych byłosporo, może były oparte o informacje od nas ?
Qle to nie jest istotne - masz pod ręką kamień - napie****** !

http://www.youtube.com/watch?v=1dyxOnuIiO8

Ja uważam nie tylko intencje alie i efekt artykułu za nieszkodliwy dla klubu, a dla pseudourzęddników miejskich i psedoarchitektta. A komentarze w sylu ' Wisła - co Levadia" pojawią się pod każdym artykułem zachaczającym o nasz klub, nieważne, o co mizłoby chodzić, ale jeśli bolą Was komentarze na onetach... mie poradzę, jest mi przykro.

Podsumuję : Barney zebrał wszystkie Wasze/nasze lamenty w/s odległości od lini bicznych, które pewnie dałoby się co do joty tutaj odszukać, więc może trochę cywilnej odwagi - kto z Was yu piosał o bieżni, kto o gokartach ?

Miejcie jaja, bądźcie konsekwentni...
I szukajcie wrogów tam, gdzie oni są, nie wśród swoich, nawet, jeśli tak jest wygodniej !
I ja staje w obronie Barneya.
Czy jak ktoś pisze prawdę o naszym stadionie to czy jest to coś złego?
Czy jak ktoś wysmiewa Obtułowicza i Majchrowskiego to znaczy, że wysmiewa się z Wisły lub jej kibiców?
Nie odebrałem tego tekstu jako tekst z Wisły i Kibiców ale z dwóch panów O. i M.
Dzięki temu, że Interia napisała to co napisała, dzięki temu że gazety oceniają ten stadion tak źle Basałaj może więcej wytargować od Miasta i zmusić je do tego by naprawiła to co można i nie oczekiwała nie wiadomo jakich stawek za wynajem.
Gdyby gazety i ludzie tacy jak Barney nie pisali źle o niedoróbkach stadionu albo go wręcz chwalili choć na to nie zasługuje to przy pierwszej wizycie Basałaja Majchrowski by mu powiedział: Masz Pan świetny stadion płać za niego 10 mln rocznie. Wszyscy przecież piszą że to 8 cud świata.

To byłoby lepsze Waszym zdaniem dla Wisły?
Moim zdaniem nie.
Odpowiedz cytując