Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 22:35
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że tą rewelacje podał o ile się nie mylę Futbol News, a to nie jest wiarygodna gazeta. Mam tylko nadzieje, że jeśli się sprawdzi to Wisła zaryzykuje i wyłoży na niego tą klauzule, w umowie między klubami. Moim zdaniem jest to mało prawdopodobne, bo gdyby rzeczywiście tak było to by go nawet nie wypożyczali nie mając zamiaru takiej kasy później wydawać. Lepiej zresztą kupić 3-4 dobrych niż 6 ogórów. Nam w tej chwili brakuje obrońców i to powinien być cel numer 1 dla Valckx'a i najlepiej gdyby to byli Polacy. Co najmniej 2 stoperów i po 1 bocznym obrońcy. W dalszej perspektywie def. pomocnik, ale na to póki co ciśnienia nie ma, bo Wilk Sobolewskiego może zastąpić. Także w zimie liczę na 4 faktyczne wzmocnienia. Nie pozostaje nam nic innego tylko czekać.
Polacy? Kogo masz na myśli? Bo ja niestety mało naszych krajowych zawodników widziałbym w Wiśle. Może Grosicki jednak ten by potrzebował dozoru 24h żeby nie zaprzątał sobie głowy kasynami, drugi to Kupisz, ale niestety obaj nie spełniają najważniejszego kryterium, nie graja w obronie.
Sadlok nadawałby się idealnie na stopera, ale niestety od stycznia będzie w Polonii, Glik już we Włoszech. Jest jeszcze jedna opcja która teraz mi przyszła do głowy jednak nie spodoba się to większości z kibiców, mianowicie niejaki Adam K. z Empoli na środek defensywy. Jeśli chodzi o bocznych obrońców to nie mam pomysłu.
Jedyne co miałoby jakiś sens to szukanie młodych zawodników w niższych ligach, ale sieć scoutów chyba jest albo i ma być dopiero budowana.
Odpowiedz cytując