barney22 napisał(a):

|
Panowie, jestem autorem tego felietonu o 17,5 metrach i inicjatorem konkursu na zagospodarowanie tej przestrzeni. Żeby było jasne, akcja zupełnie nie jest wymierzona w kibiców, ani klub tylko w osoby odpowiedzialne za niegospodarne wydawanie kasy! Sam sympatyzuję z Wisłą! Zauważcie, że pomysł poszedł w świat i już przynosi wymierne skutki. Wcześniejsze próby rzeczowej krytyki były w chamski sposób ignorowane przez prezydenta, ZIKiT czy architekta. A taka nagonka może tylko zmobilizować naszych decydentów. Rozgłos jest spory, prezydent nie ma się najlepiej z tym wszystkim, napewno stanie na głowie, żeby załatwić telebimy, czy bebechy trybuny D. Poczekajce, zobaczycie, że akcja przyniesie dobre owoce, zarówno w materii sprawiedliwości jak i korzyści dla obiektu Wisły Kraków. Na interii jest kontynuacja wczorajszego artykułu, tym razem już nie mojego autorstwa. Swoją drogą, ciekawy pomysł, który tutaj znalazłem z tym obniżeniem murawy i dobudowaniem trybun. W narożnikach trzebaby je jakoś ściąć, żeby zachować wjazdy, ale sprawa wydaje się do ogarnięcia. Postaram się sporządzić taką wizualizację. Pozdrawiam serdecznie!
|
Zrobiłes z nas pośmiewisko w całej Polsce i tyle. Już widzę Majchrowskiego, jak nie spi po nocach i zamartwia sie stadionem.Nie wiem jaki miałes cel, ale wjebałeś nam nóż w plecy.