Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2010, 14:14
barney22 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, jestem autorem tego felietonu o 17,5 metrach i inicjatorem konkursu na zagospodarowanie tej przestrzeni. Żeby było jasne, akcja zupełnie nie jest wymierzona w kibiców, ani klub tylko w osoby odpowiedzialne za niegospodarne wydawanie kasy! Sam sympatyzuję z Wisłą! Zauważcie, że pomysł poszedł w świat i już przynosi wymierne skutki. Wcześniejsze próby rzeczowej krytyki były w chamski sposób ignorowane przez prezydenta, ZIKiT czy architekta. A taka nagonka może tylko zmobilizować naszych decydentów. Rozgłos jest spory, prezydent nie ma się najlepiej z tym wszystkim, napewno stanie na głowie, żeby załatwić telebimy, czy bebechy trybuny D. Poczekajce, zobaczycie, że akcja przyniesie dobre owoce, zarówno w materii sprawiedliwości jak i korzyści dla obiektu Wisły Kraków. Na interii jest kontynuacja wczorajszego artykułu, tym razem już nie mojego autorstwa. Swoją drogą, ciekawy pomysł, który tutaj znalazłem z tym obniżeniem murawy i dobudowaniem trybun. W narożnikach trzebaby je jakoś ściąć, żeby zachować wjazdy, ale sprawa wydaje się do ogarnięcia. Postaram się sporządzić taką wizualizację. Pozdrawiam serdecznie!
Obniżenie murawy to stary pomysł. Głębiej się nie da przez wody gruntowe bo gdyby sie dało to nic nie stałoby na przeszkodzie żeby obniżyć murawę o jeszcze jeden metr.
A co do kontyuacji i baranach na Wiśle to gratuluje jeśli uważasz że to przyniesie dobry efekt poza wyśmianiem Wisły i Krakowa. Ponieważ nic się nie da zmienić to po co jeszcze dawać powody do drwin ze strony innych.
Odpowiedz cytując