Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 20:30
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Parking nie dworzec! Parkingi podziemne kiedyś były w projekcie...ale się zmyły. Zaplecze pod D to nic specjalnego - każde centrum fitness ma basen, jacuzzi itd. A czy jest to w Hoffenheim - tego nie wiem, ale na pewno nie kosztuje 200 mln złotych
pod "AB" ma być wjazd dla autobusów i parking dla kilku -kilkunastu samochodow vip -Piotr wie dokladniej.zreszta na zdjęciach z budowy bylo widaać wjazd i wyjazd a poza tym toczyla się tu juz dyskusja czy autobus da radę tam zawrócic.każde centrum fitness ma rożne rzeczy zapewne,ale nie wiemy czy Hoffenheim to ma czy nie,a Wisla posiada.rzecz dotyczyła tego co może miec nasz klub czego nie posiada niemiecki,że nasz stadion jest droższy.ja przytoczyłem te dwie,a do tego dochodzi jeszcze chocby ten fakt,że my musielismy rozbierac stary stadion,a niemcy budowali w "polu".to też podnosi koszty,do tego jak zauważył Proud być może inne warunki geologiczne i w myśl przyslowia "ziarnko do ziarnka,a zbierze się miarka" różnica w cenie da się jakos wytlumaczyć.nawet jeśli nie cala to na pewno znaczna jej część.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując