Wit.Ek. napisał(a):

Popatrzcie
Szyby które zaznaczyłem na czerwono to chyba ...męska toaleta. Szedłem ulicą Reymana i wydawało mi się, że widzę tył faceta który stoi i robi to co każdy gdy dużo pije !
Prawy dolny róg to chyba umywalka. Z miejsca z którego robione jest zdjęcie nie widać miejsca przed którym się staje. Stojąc jednak na wysokości Reymana od strony 3 maja wydawało mi się, że oglądam dokładnie co robią faceci w toalecie
Wiele rzeczy mogę zrozumieć bo wiem, że to "plac budowy" ale jeśli to co widziałem to prawda to mamy do czynienia z wtopą stulecia
|
Podnieta na temat pisuaru z widokiem na Błonia była jakieś 120 stron temu. W zwiazku z tym zdjęciem.
http://www.stadionwisly.info/fotorel...owy/2010-07-03
Tylko nikt wówczas nie pisał, że widok jest dwustronny.
Cytat:
|
DRAMAT. Wypadałoby wysłać panu O. kilku dobrych chłopaków ze sztućcami do pracowni na pięciominutową prezentację. Majchrowskiemu jeszcze będzie okazja podziękować. W wyborach.
|
Być może to nie jest wina pana O. Kołacze mi się po głowie, że ktoś tu wspominał o zamianie szyb w oknach na tańsze. Być moze te droższe były tzw. lustrzane, czyli od wewnątrz widać od zewnątrz nie.
Nota bene na tym poziomie był jeszcze jeden zupełnie nieoznaczony kibelek. Widać zabrakło naklejek na drzwi
I jeszcze drobny dopisek.
W dzisiejszym Dzienniku Polskim jest apel aby zgłaszać wszelkie niedociągnięcia albo wady związane ze stadionem lub orgazniacją spotkania na adres ;
[email protected]
Jeżeli jakiś dziennikarz podejmie temat wyjdzie to na korzyść dla nas i stadionu.