Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 20:44
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Ten Lewandowski który udzielił feralnego wywiadu po czym kibice domagali się jego głowy? Ten Lewandowski, który owszem gra, ale w 1 lidze ukraińskiej(czytaj druga liga)?

Szybko zapomniałeś mu jego winy. Ja go w kadrze już więcej nie chcę widzieć.

Co do Żewłakowa (mieszkał razem z bratem na moim osiedlu, nieraz odwiedza rodziców), to grałem z nim na boisku jakiś ponad miesiąc temu i kolega który trenuje w jakimś małym klubiku jeździł Michała jak chciał. Sympatyczny facet, ale skoro tacy zawodnicy stanowią o sile naszej reprezentacji i ogólnie piłki, to jest z nami tragicznie.
Trudno aby Zewłakow walczył na 100 procent w osiedlowej gierce. Twój kumpel pewnie ambicjonalnie do tego podszedł a Zewłakow na luzie.

"Słynne nasze kontrataki"- dobrze,że nie ma tam Lubańsiego bo temat zostałby pociągnięty.

Nasze ataki w ogole oganizacja gry przypomina styl drużyn afrykańsich. Coś samemu pokręcić się,strzelić,ogólnie taka afera.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując