Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2010, 09:04
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Tak sie zastanawiam ile z Was uzytkownikow tego forum wierzy w Pisowska propagande o zamachu? Szkoda ze nie mozemy sie dowiedziec całej prawdy bo jestem przekonany ze były naciski w sprawie lądowania. Jesli byly one w Gruzji to tymbardziej w Smoleńsku. Myśle ze dowody wyjdą ale upłynie jeszcze kilka lat kiedy emocje opadna, a szkoda bo mina i tłumaczenia Pisowskich dygnitazy bylyby bezcenne.
Naciski? A jak była alternatywa dla lądowania? Wracać do Polski? Czy może Tusk odpowiedzialny za bezpieczeństwo polskich delegacji przygotował jakieś inne wyjście? Awaryjne lotnisko? Transport z niego dla 96 osób? Nic mi o tym nie wiadomo. Zatem jedyne co jest udowodnione to karygodne zaniedbania w przygotowaniu całej wizyty. Kto powinien za to beknąć? Bo wydaje mi sie że MSZ i Radzio. Jednak tłumaczeń POwskich dygnitarzy nie słychać. Za to uszy bolą od biadolenia pożytecznych o "naciskach" ). Pilot który nie wylądował w Tbilisi DOSTAŁ MEDAL !!! Wiec wychodzi na to że ten w Smoleńsku musiał panicznie bać się odznaczeń od Tuska. I to Tusk jest winny "naciskom" w tym samym stopniu co Kaczyński. Pomijając że "nacisk" w wojsku nazywa się rozkaz. I nawet wyjście do toalety bywa obarczone naciskiem. Dlatego pilot był raczej do "nacisków" przyzwyczajony.

Powiedz lepiej dlaczego pilot Yaka ma sprawę w prokuraturze? Za to że powiedział co wieża nakazywała pilotom. Czyżby to był kolejny PiSowiec? Tak jak ci pod pałacem tez PiSowcy? Każdy myślący rozumie co się dzieje. To co z aferą hazardową, po roku PO już wie. Przeciek o akcji CBA dotarł do Sobiesiaka z CBA. ) I git, ynteligenci uwierza bo CBA to PiS.
Hej Nasz TS !!