Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 20:50
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że wyjdziemy takim składem:

------------------------Jovanic----------------------

-----Cikos-----Chavez-----Cleber-----Brożek---

-----Kirm------Wilk----Boukhari-----Małecki-----

--------------Rios---------Brożek------------------

Nie uważam, byśmy byli bez szans na zwycięstwo.

A ja mam nadzieję , że nie wyjdziemy w takim bo to byłby sabotaż )

Małecki na skrzydle? To po kiego grzyba ściągaliśmy lewoskrzydłowego Boukhari? Małecki to napastnik i tam najlepiej się czuję, nigdy nie będzie dobrym skrzydłowym bez chociażby przyzwoitego podania.

Paweł Brożek w pierwszym składzie? Wielokrotnie go broniłem, gdy był pod obstrzałem kilka lat temu, ale obecnie jest w tak słabej formie, że wystawianie go w pierwszym składzie to strzał w stopę. Kto był najbardziej krytykowany za mecz z Widzewem? Już zapomnieliście jak mu się nie chciało biegać?

Chavez jest z wielu relacji najsłabiej prezentującym się zawodnikiem na treningach i ja im wierzę. Bunoza może nie jest ASem ale grał do tej pory dość solidnie w lidze.

Mój skład z małymi poprawkami:

------------------------Jovanic----------------------

-----Cikos-----Bunoza-----Cleber-----Brożek---

---Paljic----Wilk----Kirm (RADO!)-----Boukhari-----

--------------Rios---------Małecki------------------

Dlaczego te zmiany? Paljic nic nie gra, ale ma na swoim koncie asystę i gola. Kirma jeszcze nie sprawdziliśmy na środku pomocy, a na tej pozycji gra w reprezentacji Słowenii. Bukhari może być zbawieniem dla naszej lewej pomocy, gdyż nasze skrzydła były zardzewiałe jak nigdy. Małecki jako wysunięty napastnik bardziej się przyda niż jako skrzydłowy.
Dla mnie istotne jest by powoli do drużyny wchodził KAMIL RADO. Chłopak ma talent i myślę , że będzie objawieniem rundy obok Rios'a jeśli będzie dostawał szanse.
Odpowiedz cytując