Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2010, 11:05
LooNatyk napisał(a):Wyświetl post
dla mnie prawda jest taka, ze mamy duze szanse na MP i ja w to wierze. czasami mam wrazenie, ze to nie forum kibicow, a jakiegos pseudo magazynu sportowego..

..
Z całym szacunkiem ale poziom merytoryczny tzw dziennikarzy sportowych jest tak niziutki,że wymagasz chyba nierealnego. Poza tym w Polsce nie ma w zasadzie czegoś takiego jak dziennikarstwo sportowe. Żeby nie szukać daleko zobacz na wczorajszy artykuł Kołtonia. Żadnej logiki,argumentów, ciągu przyczynowo skutkowego w jego artykule nie było. I Ty oczekujesz,że tacy ludzie potrafią racjonalnie ocenić szanse danego zespołu?Zejdź na ziemie,proszę. I ogólnie Morientes w Legii. Taki poziom. Kibic w przeciwieństwie do pismaków ma jakieś zdanie na dany temat i potrafi je racjonalnie uzasadnić. Nie widzę powodów aby ośmieszać czyjeś zdanie tylko dlatego,że ma je skrajnie niepopularne lub odmienne od większości. Jeśli jest w tym logika to po co się rzucać?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 03.09.2010 o godz. 11:16.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując