Pan Jotka napisał(a):

|
Świetnie napisane. Niestety oddaje cała prawdę o Wiśle. Jak mówiłem o 5 miejscu po jesieni to byłem optymistą. Nie wiem czy zaskoczy Legia czy nie.Bo gówno mnie to obchodzi,wiem, że będziemy się męczyć w każdym meczu.
|
Spójrz kolego, co masz w podpisie. Rozumiem, że jeżeli się pomylisz to odszczekasz to zgodnie z jego logiką...
Na Pana Wójtowicza w tej mierze nie liczę.A szkoda, bo kilka sformułowań zdecydowanie na wyrost i nieuprawnionych(co on może wiedzieć o formie fizycznej Marokańca-może najwyżej powątpiewać)
1q2 napisał(a):

Powiało chłodem 
Jeśli chodzi o ostatnią kwestię to mylisz się - to nie jest jego własny biznes, tylko biznes który kręci się TYLKO dla tego że my jesteśmy.Produkcja kabli,podpasek czy nakrętek na butelki to własny biznes i nikt nie zamierza nikogo pouczać jak się go prowadzi.Zresztą to nie jest pouczanie , tylko rady/przemyślenia/opinie , które formułują nieformalni akcjonariusze klubu czyli kibice.
A jeśli chodzi o kwestie sportowe.Tu nie chodzi o to że sprzedali, to akurat naturalne że klub taki jak Wisła sprzedaje najlepszych/najdroższych zawodników.Tu chodzi o to co się stało po sprzedaży a to niestety(na dziś)wygląda bardzo kiepsko.
Oczywiście można jak zwykle 'mieć nadzieje' ale wszystko będzie zweryfikowane na boisku.
Na dziś defensywy NIE MAMY.Co ciekawsze nie ma nawet z czego budować bo Cleber wypada za kilkanaście kolejek(chyba że go się wybłaga o następne pół roku),Chavez jest tu tylko do końca sezonu,Cikos, patrząc na jego grę, najpewniej też.
|
Skąd pewność, że więcej wzmocnień nie będzie, a nawet jezeli rzeczywiście nie, to że skład aktualny nie wypali? Intryguje mnie to czarnowidztwo..