kot napisał(a):

|
Dawno nie widziałem takiego marudy. To już nie krytyka a nawet oskarżenie.
|
Oczywiście że oskarżenie a co do marudy....wiesz, wolę marudzić o skandalicznej budowie, za nasze pieniądze, bo to nie majchrowski za to płaci czy pani n, tylko my i za ten szit ja też płacę, niż o 'skandalicznym' zachowaniu naszego wychowanka
Ja wiem kocie że lokalny patriotyzm itp ale mnie to akurat zupełnie nie rusza - więcej, zawsze będę bardziej krytyczny w sprawach w których siedzę w temacie(nasz stadion, nasz zespół) , niż w odległych mi problemach np Legii.
I to nie jest marudzenie - to są niestety fakty.Zamiast być wdzięcznym miastu że będziemy mieli konkretny stadion, niestety należy stwierdzić że wyruchali nas bez mydła.Pod pretekstem wielkiej inwestycji, wiele osób 'zarobiło' do końca życia a my dostaniemy produkt zupełnie nie wart swojej ceny.
Ja pamiętam dobrze nasz stary obiekt.Rozpadające się oświetlenie(później zdemontowane), rozwalone ławki, trawa i betonowe niewiadomo co na łukach, dziura zamiast trybun AB(pogłos był niezły

).
W porównaniu do ego będzie wersal ale to nie zmienia faktu że ta inwestycja ot jest jeden wielki przekręt i za bardzo wierzysz w klub i kibiców.Kibice mają nie wiele do powiedzenia a klubowi jak widać na razie nie przeszkadza to że stadion na zewnątrz wygląda jak by go ktoś obsrał a wewnątrz że z najdroższych miejsc nie widać murawy
A co do 90% niedorzeczności zarzutów.Niech się wypowie osoba zupełnie z zewnątrz - tak obiektywna jak i kompetentna czyli PiotrG.Nie łowca żydów,kierownik od układu barw,fachura od oceniania reakcji bramkarza drużyny przeciwnej czy 'ekspert' od stadionu jakim Ty jesteś.
ps w ogóle nie jaram się stadionem Legii.Nasz jest w założeniu całkiem ok i osobiście bardziej mi się podoba niż ten w Warszawie.tyle że projekt i realizacja to u nas dwie różne rzeczy.Oni dostają to co było w założeniu, my dostajemy ochłapy tego co było mówione na początku