Borinho napisał(a):

Idąc twoim tokiem rozumowania to do wylotu jest 90% drużyny bo gówno gra Ostaje tylko Cleber , Małecki , Wilk i powiedzmy Diaz ...
Bez przesady jeśli idzie o Gole Boguskiego to były z drużyną która gra na poziome 3 ligi .
Pajlic gra jak gra ale zdobywa ważne gole i asysty które otwierają wynik i przesądzają o meczu . Poza tym chyba póki co lepiej gra niż Krim i Brożek Piotrek oni jak grają nic nie notują w statystykach w takiej są formie
Musisz się przyzwyczaić że 80% tych nowych graczy zostanie w Wiśle na 2-3 lata !!!. Więc będziemy musieli grać tym co jest !!!. Gramy bagno w drużynie mamy szrocik ....i tak już będzie dopóki nie trafi się nowe pokolenie i nie trafimy na graczy pokroju Marcelo+Uche+Kosowski w jednym okienku wtedy będzie gra będą wyniki w Europie powalczymy ...
A tak to walczymy o puchary w tym sezonie i tyle a później czekamy na cud że przejdziemy wreszcie jakiś Karabach czy Levadie w końcu do 3 razy sztuka .... Później zaś na ziemie sprowadzi nas jakiś Juventus , Austria Wiedeń czy Szachtar i tyle gry w tej europie Takie czasy cóż począć ..
|
Karabach też?
I nie wiem po czym wnioskujesz że wg mojego toku rozumowania do wylotu jest 90% zawodników. Ja powiedziałem że wg mnie do wylotu jest Paljic i tyle. Jaki był mój tok rozumowania wg Ciebie? Bo mi się wydawało że "najważniejsze jest to jak grają a nie to jakie mają statystyki" więc "Tylko Paljic to wylotu" spokojnie mieści się w tej koncepcji.
Po tym co piszesz wnioskuje że mam założyć różowe okulary i udawać że "gówno jest czekoladą". Nie, dziękuje, postoję.
PS. Oczywiście wywalibym też Małeckiego ale tu wiadomo, nie tylko względy sportowe decydują.
PS2. Kirm też ma asystę (z meczu z Arką).