szprotson napisał(a):

no własnie, wiec po co pisać "nie powala" skoro sie o nim "gówno" wie?
Co innego gdybyś napisał : nie powala mnie jego nazwisko.
|
No, własnie to miałem na myśli.

I jeszcze to, że nie czaje jak wiele osób może pisać, że to dobry ruch i profesjonalizacja klubu, skoro jeszcze pare dni temu NIKT (wątpie nawet w te 3%) z forum o nim nie słyszał. Czas pokaże czy dobry czy zły. Moim zdaniem wielkiego wpływu na Wisłe miec nie będzie, a Wy koniec końców spokojnie zakończycie sezon w czwórce.
kacpergawlo napisał(a):

|
Znowu ten argument na poziomie dna... Potrafiłbyś wymienić z pamięci (bez googli i wikipedii) trenerów Crevej Zvezdy, Partizana Belgrad, Dynama Moskwa, Lokomotivu, Feyenordu, Lazio, Fenerbahce, Besiktasu, Panathinaikosu, Olympiakosu, Lille, czy Wolfsburga? A chyba nie powiesz, że ludzie zatrudnieni w takich klubach to ogórki i no-namy i w ogóle to Maciuś z Klanu jest od nich lepszy....
|
Nie nie wymieniłbym. Tzn jakbym się uparł to Fenerbachce - Aragones, Wolfsburg - Maghat i Veg/Veh?. Widzisz tylko, że dla mnie poza Dynamem Moskwa to wszystkie te druzyny są lepsze od Bredy (grywają w pucharach częsciej). Breda to Lokeren, Rio Ave, Lorient czy Aris.
Podałem Ci przykład - zatrudniamy Jacky Matijanssena. Serio byś pisał, że to świetny transfer, profesjonalizm i w ogole szał? Przecież to kompletny anonim.. Może być genialnym taktykiem, swietnym gosciem od przygotowania kondycyjnego, może być wreszcie gośćiem nie umiejącym krzyknąc na piłkarza i 'trenerem łatą' w stylu Białasa. Nie ma na razie danych, by oceniać.
A Skorża to inny temat. Nie wiem czemu przewija sie od razu w kontrze. Krytyka Maaskanta powoduje natychmiast argument 'niby Skorza lepszy'. Jakas wyrocznia ten Skorza? Chyba tylko Hadaj wierzy, ze to najwieksze wzmocnienie Legii..