Wyświetl pojedynczy post
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2010, 16:02
palladynTS napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mnie zastanawiają wypociny niektorych forumowiczów.
Po czym wnosisz ze Maaskant juz potrafil ocenic umiejetnosci stricte pilkarskie Cikosa?Tm bardziej stwierdzasz ze Cikos jest slaby.Na jakiej podstawie?Znalazles sobie "nowego" Bunoze? Pewnie tak.Nagle Bunoza jest ok,a Cikos jest be.
A ja wole widziec szklanke do polowy pelna.Jeden z bardzo nielicznych pilkarzy Wisly ktorzy przejawiali do tej pory jakakolwiek chec do gry i ambicje to wlasnie ten,tak krytykowany przez ciebie piłkarz.
Red kartka?
Moment,moment.Glowacki nie dostawal?czerwien byla konsekwencja nierobstwa reszty obibokow na boisku.Takze proponuje wstrzymac sie z ostateczna ocena,bo wedug niektorych na tym forum Bunoza to drewno,a jak zycie pokazalo w ostatnim spotkaniu byl jednym z najlepszych wislakow na boisku.

ps.sory za brak polskich znakow ,ale mam defekt klawiatury.
to po co Maaskant chce ściągnac prawego obrońce Janse z Bredy ? Pomyśl troche.Cikos popełnia proste błędy w kryciu i co najgorsze podaje piłke do przeciwnika jeszcze na swojej połowie.To tak jakby ktoś wjechał na skrzyżowanie na czerwonym świetle.W 1 czy 2 lidze takie błędy są baz konswkwencji ale nie w ekstraklasie.Alvarez jak przyszedł to takich katastrofalnych błędów nie popełniał
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.08.2010 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując