Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2010, 13:41
Sopranos napisał(a):Wyświetl post
Też mi się nie podoba to, że Bahr zostaje (Moskal i Kurdziel w zasadzie dopiero zaczęli pracować z drużyną, więc ich bym akurat nie wyrzucał), ale też ciężko mi sobie wyobrazić żeby z dnia na dzień Maaskant zabrał ze sobą cały sztab szkoleniowy z Bredy, bo to są ludzie, którzy mają tam ważne kontrakty, a klub nie może z dnia na dzień zostać kompletnie bez sztabu. W dalszej perspektywie wyobrażam sobie to tak, że sięgniemy po dwóch fachowców (trenera przygotowania fizycznego i asystenta trenera) z zagranicy, a przy tym zostaną ci, którzy dotychczas tworzyli ten sztab tylko w innych, mniejszych rolach. Taki Bahr mógłby być trenerem wspomagającym, a za przygotowanie fizyczne odpowiadałby już ktoś inny.
Przemawia do mnie argument, że Maaskant nie mógł zabrać ze sobą współpracowników. Mam tylko nadzieję, że nie był to podstawowy argument za jego przyjściem. Umówmy się - Moskal jest OK, Kurdziel też raczej niczego nie zawalił, ale jeśli nasi będą po przerwie zimowej wyglądali fizycznie jak teraz, to nasz nowy trener niczego nie zdziała.

Podobnie - jeśli nie doczeka się bardzo poważnych zmian w składzie, to cudów też nie ma co oczekiwać.

Rob_Zombie - nie wiem o co Ci chodziło w tym poście, dzieciaku, ale jeśli masz coś do mnie personalnie, to wal na priv. Bahr pracuje u nas już ładny kawałek czasu i nie przypominam sobie, żebyśmy w ostatnich czterech latach kogoś "zabiegali". To raczej naszym w okolicach 60 minuty siadają baterie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.08.2010 o godz. 13:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując