szczepans21 napisał(a):

i z tego wynika że nasz nowy coach nie jest zamordysta a'la Petrescu...no to nasze gwiazdeczki się cieszą..
|
Może i się cieszą ale mogą się nieźle przeliczyć.Gość wygląda na taki typ gwiazdora co woli sprawy rozwiązywać prośbą a nie groźbą ale do pewnego momentu.
Takie mam przekonanie że nie da sobie wejść na głowę jak po czasie u Skorży było.
Osiągnięć niby nie ma ale same 4 czy 5 lat pracy w ekstraklasie holenderskiej o czymś świadczy.To jest kraj wzór jeśli chodzi o szkolenie i trenerkę, z ogromną konkurencją a klubów jest tylko 18.
Do zimy gość powinien mieć luz i zero ciśnień nawet przy słabych wynikach, bo gołym okiem widać że zaczyna pracę na gruzach.
Tak więc do zimy przegląd kadr - w zimie kilka w końcu trafnych transferów, wiosna już powinno być lepiej - lato kolejne roszady i tak od jesieni 2011 idziemy pełną parą.
To taki wariant ultra optymistyczny - wolfy pewnie parska ze śmiechu czytając to , ja też w to zbytnio nie wierze ale od czasu do czasu mogę poluzować wodze fantazji
Tak już bardziej na zimno to jestem autentycznie zadowolony z tego wyboru - goście w miarę młodzi i z realnymi osiągnięciami ,to od początku był s/f, choćby z tej przyczyny że kto prowadząc dobrego europejskiego średniaka, w dobry sposób , jechał by do Polski.Zsyłka jak nic.
ps była mowa o Larssonie, Simeone - nie wiem czy to były tylko ściemy ale przy tych nazwiskach Robert wygląda lepiej.Larsson - rookie

. Simeone mógł by się tu zupełnie nie odnaleźć.
Należy jeszcze dodać że nasz nowy trener to osoba powszechnie znana w holenderskim światku piłkarskim , to na prawdę może otworzyć wiele drzwi i być może w końcu te niewielkie pieniądze które mamy, będą dobrze inwestowane.
Zresztą już lata temu byłem wielkim zwolennikiem sprowadzenia tu ludzi z Anglii czy Holandii i w końcu się to stało.Prezes tylko tu nie pasuje