Isfahan napisał(a):

Markus, Ty chyba w innej rzeczywistości żyjesz. Zresztą patrząc na Twoje wypowiedzi coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu. Od zwolnienia Kasperczaka minęło 12 dni. Według mnie to nie tylko nie są 3 tygodnie, ale nawet niepełne 2.
Może daj Basałajowi czas na znalezienie trenera. Ja wiem, że Ty zrobiłbyś porządek w klubie ze wszystkim w godzinę, ale nie wszyscy są tacy operatywni i odpowiedzialni.
|
Już po pierwszym meczu z Azerami zarząd powinien zacząć działania ku temu. Tak nakazywał rozsądek.
Uważasz zatem że w niespełna 3 tygodnie nie można podpisać kontraktu z żadnym wartościowym trenerem? To mission imposible? Jeśli tak, to naprawdę ktoś z nas żyje w "innej rzeczywistości".

Może mamy teraz poszukać i powymieniać nazwy klubów, którym udało się zastąpić jednego szkoleniowca innym nawet tylko w parę dni?
Nikt nie wymaga od Basałaja ściągnięcia nowego coacha w godzinę.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"