Wyświetl pojedynczy post
pozowski
Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 21:40
Gra Wisły już nie męczy ale totalnie wkur.....
Pawełek - 50% winy przy bramce + 2 dobre interwencje
Cikosz - gość kaleka piłkarski niewidziałem żeby kiedykolwiek używał lewej nogi plus brak umiejętności przy wyprowadzeniu piłki.
Kowalski - gorsza wersja Jopa: braki w technice, taktyce i głowie, takich nieprzymyślanych zagrań dawno nie oglądałem.
Cleber -już nie tak szybki, a i tak o klasę lepszy od całego bloku defensywnego razem wziętego.
Diaz - jak można patrzyć jak zawodnik dośrodkowuje zamiast do niego dojść.
Sobolewski - walczył za dwóch, krzyczał, starał się motywować.
Kirm - grał on dziś? W ataku i obronie niewidoczny.
Małecki - szarpał, próbował, niezłe podanie do Riosa. W drugiej połowie zniknął.
Rado - ktoś mi powie na jakiej on pozycji grał? Grał ambitnie ale mam wrażenie, że nie wiedział gdzie się ustawić.
Rios - coś potrafi, fizycznie nieprzygotowany do polskiej ligi. Mial sytuacje, niezłe podanie do Żurawia. Mam wrażenie, że także nie wiedział gdzie grać i jak poruszac się po boisku. Uważam, że powninen bć karny za faul Grodzickiego.
Żurawski - potrafi wrócić do pomocy i rozegrać i jedyny co umie podać celnie do partnera. Szacun za podsumowanie gry.
Pajic- gość jest szybki i tyle.
Boguski - ME conajmniej na miesiąc gral 30 minut i chyba 2 razy dotknął piłkę. DRAMAT.
Łobo - KATASTROFA , kalectwo piłkarskie.
Trener Kulawik - ogromny szacun za grę z Białą Gwiazdą na koszulce ale trenerem Pan nie będziesz. Ustawienie piłkarzy, taktyka i role na boisku to elementarne czynniki, a ja ich dzisiaj nie widziałem. Rado i Rios biegali bez celu po boisku w I połowie. Boguski i Pajić w II.
Ogólnie mecz dramat i katastrofa - Quo Vadis Wisło
Odpowiedz cytując