pan Dudi napisał(a):

|
No tak, wcześniej zapomniałem pomyśleć i nieopatrznie odpowiedziałem na posta gościa, który się wygłupił pisząc o jednym, kiedy rozmowa dotyczyła czegoś innego (piszesz o losowo generowanych piłkarzach, podczas gdy chłopaki piszą o prawdziwych o czym świadczą podawane przez nich nazwiska). Przeczytaj to i NAJPIERW pomyśl, a potem napisz.
|
Czy ja napisałem, że mam na myśli losowo generowanych zawodników? Na końcu napisałem, żeby spróbować stworzyć kilka gier Wisłą i porównać statystyki. A tam chyba nie ma losowych piłkarzy, prawda?
Gram w FM-a od 2005 roku i przez te 5 lat widziałem mnóstwo propozycji od innych graczy na różnych forach. I naprawdę bardzo duża ilość proponowanych zawodników była u mnie słaba. Na pewno nie wszyscy, bo jest jakaś tam grupka talentów, którzy będą u każdego wymiatać. Tak samo ci bardziej znani zawodnicy. Ale problem jest z tymi mniej znanymi.
Dlatego wolę sam sobie robić transfery i mieć większą frajdę. A jeśli już chcę sobie pomóc, to korzystam z FM Genie Scout. Przynajmniej wiem co kupuje.
No, ale dobra, to wasza sprawa, więc już się zamykam w tej sprawie
pelek napisał(a):

A skąd Ty go masz w FM ie
|
Pewnie zdobył Ligę Mistrzów Cracovią i mu się odblokowały niższe ligi.
A tak serio, to jakiś update. Wpisz sobie w Google: Liga Polska Update i szukaj. Albo na jakimś forum poświęconym FM.