Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 07:39
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co na to SKWK i słynny juz artykuł "Kiedy wreszcie zostanie doceniony Piotr Brożek?"

Zaraz sobie wszystko opiszę tu na forum na chłodno i chce żeby wszyscy znawcy z tego forum posypali głowe popiołem. Jak pisałem, że azerowie sa lepsi technicznie to mnie wyśmialiście. Jak pisalem, że sa lepsi piłkarsko to według niektórych nie byłem już kibicem Wisły. W piłce nożnej jak w życiu jest pewna logika. Jeśli chu*a grasz przez poprzedni sezon w żenującej lidze, chu*a grasz w sparingach i przegrywasz niemal z kazdym to jak na miłość boską pilkarze nagle maja zacząć wygrywać Te wasze teksty w stylu "dla mogą sparing przegrać byleby w lidze wygrywali...." Ja nie widzę w naszej grze żadnych schematów, nie widzę żadnego automatyzmu. Przepraszam, ale co oni ternuja na treningach?

Rafał Boguski jeśli jeszcze raz wyjdzie w pierwszym składzie to Kasperczak przed trybunał stanu...Nie ma co oceniać piłkarzy po takim meczu bo wszyscy zagrali dramatycznie ale to co robił Sobolewski...dreptanie w miejscu i co podanie to strata. To jest paranoja że mając w składzie 2 DEFENSYWNYCH pomocników piłkarz rywala zagrywa 60metrowa piłke po ziemi przez środek pola i ta dochodzi...brak słów
Kolego, oni nic nie trenują na treningu, pobiegają pośmieją się, pożartują, a jak zwiększysz im obciążenia to nóżka zaczyna boleć, oddechu nie można złapać...nieeeee to nie dla naszych kopaczy....wypowiadałem się w podobnym tonie jak Ty, zostałem oskarżony jakbym normalnie kibicem Wisły nie był, teraz się was pytam po co te lamenty skoro i tak wiecie lepiej i wszystko jest ok Dalej wierzycie w te panienki?. Chyba logiczne jest to że jak na obronie gra chłop co spadł z drużyna z ekstraklasy to nie da rady w pucharach bo jest za cienki, ale co tam trzeba dać im czas, najlepiej do końca sezonu aby mogli za "ciężko" zarobioną kasę na Karaiby pojechać...
Odpowiedz cytując