KacpiTSW napisał(a):

|
Możecie polecić zawodników do WHU? Właśnie zacząłem grać, ściągnąłem Beckhama ale ten dołączy dopiero w 2010 roku z powodu wypożyczenia do Milanu. Szukam obrońców, pomocników i napastników.
|
Z obrońców polecam ci Gerson'a z ligi brazylijskiej. 16, albo 17 lat, ale po połowie sezonu u mnie w Realu dobrze sobie radził. Przy odpowiednim ustawieniu stałych fragmentów bramkostrzelny.
Cristaldo z ligi argentyńskiej też ponoć wielki talent, ale nie grał u mnie. Wiem, że jak grałem Realem to wybrał zamiast mnie Wolfsburg

Był raz bodaj drugi w klasyfikacji strzeleckiej w Europie.
Problem, że mogą nie dostać pozwolenia :(
Poza tym:
Batuhan Karadeniz z Besitkasu. Bardzo dobrze sobie radził we wcześniejszych wersjach gry, podczas mojej gry w Realu polecali mi go scouci, ale nie było już miejsca u mnie w ataku, ale solidny poziom.
Czekaj na zwolnienie przez Real De La Reda, bo również solidny środkowy pomocnik.
Andras Guardado na lewe skrzydło tudzież lewą obronę przy odpowiednim treningu. Koszt ok. 6,5 mln ojro, ale warto

Neymar chyba na początku jakoś tanio kosztuje, a nuż uda Ci się wyciągnąć go z Brazylii, ale nie wiem jaki koszt.
Z młodzieżówki Realu polecam Szalaia i jeszcze jakiegoś z Brazylii na "a", którego nazwy nie pamiętam teraz ;(
Może kogoś jeszcze ciekawego wymyśle potem
@forthree: Zgadza się, właśnie o Alipio chodziło