Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 09:31
zatrudnianie pilkarzy typu paljic tylko ogranicza mozliwosci grania naszym slabym ale jednak cos wnoszacym do gry zawodnikom jak lobo i kirm- o ile reszte transferow jeszcze rozumie to ten wydaje mi sie bardzo bardzo dziwny... no ale nie wszystkie moga byc trafione...

ogolnie to oceniam ze:
Jovanic- bedzie lepszy od Pawelka a to juz cos
Cikos- ma warunki, ale sadze ze dopiero za kilka lat bedzie cos gral na miare pucharow, no ale jest pewnie dosc tani w utrzymaniu i nie ma co narzekac, lepszy on niz drogi Alvarez
Paljic- jak dla mnie szkoda bylo sie wogole interesowac bo tylko bedzie miejsce blokowal.... drogi Cwielong bez ikry i stylu, po co bylo dokladac do druzyny kolejnego pzecietnego bocznego pomocnika to nie wiem?
Wilk- nie znam, ale to pewnie bedzie najwyzej solidny rezerwowy...
Zurawski- jest dobry, wierze ze bedzie lepszy, tanio sprowadzony i napewno przydatny
Rios- mam nadzieje ze najlepszy transfer niestety trzeba bedzie za niego slono zaplacic(czego pewnie nie zrobimy)
Bunoza- jezeli naucza go skakac itp bedzie dobry
Kowalski- on ma potencjal na bycie Jopem dawnej Wisly(solidny rezerwowy)...

Widac ze jezeli przyjdzie Chavez i sie sprawdzi to potrzebny jest zimą stoper, rozwiazanie umowy z Palijcem, sprzedaz Jirsaka i kupienie jakiegos normalnego srodkowego pomocnika. kupienie defensywnego pomocnika za Sobola bo Wilk moim zdaniem go nie zastapi...

ogolnie to na duzy minus Paljic, ktorego sprowadzenie jest totalnym nieporozumieniem jak dla mnie. Kirm juz lepszy zdecydowanie. Kasperczak sie na niego uwzial i tyle.

o lewa pomoc niech rywalizuje Kirm z Pi.Brozkiem, o prawa Malecki z Lobo, Boguski z Brozkiem o atak i Rios z Zurawskim i wierze ze bedzie dobrze... w srodku trzeba stawiac na Gargule mimo slabej formy bo tak jak Jirsak to piki porozdziela kazdy z pilkarzy lacznie z Diazem a chociaz bylby w obronie pozytek. Jirsaka trzeba sie pozbyc.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 31.07.2010 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując