Wyświetl pojedynczy post
kozuba92
Banita

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 22:31
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Poczekajmy na Bohdana
Mówisz- masz: oto jego wypowiedź na facebooku, na którym ostatnio często się udziela

Bohdan Krzyżanowski napisał(a):
Drodzy Wiślacy! Możemy być dumni z postawy naszych piłkarzy w dzisiejszym spotkaniu z Karabachem. Jednym z najlepszych zawodników - o dziwo - okazał się Patryk Małecki. Słowa uznania należą się także sprowadzonemu przez Pana Prezesa Bogdana... Basałaja Gordanowi Bunozie. Nigdy nie widziałem tak zaangażowanego w mecz zawodnika, lecz niestety swą ambitną walkę przypłacił pechową czerwoną kartką. Ale jestem pod wrażeniem gry tego zawodnika i wierzę, że będzie to nasz drugi Marcelo. Pozytywnie zareagował także Rafał Boguski, który mimo słabszych występów w poprzednim sezonie, dziś pokazał się z jak najlepszej strony i wraz z Erikiem Cikosem stwarzali ciągłe zagrożenie pod bramką rywali. Słowa uznania należą się także sprowadzonemu przez Pana Prezesa Bogdana Basałaja bramkarzowi - Milanowi Jovanovicovi. Gdyby nie jego efektowne bufonady, mecz mógłby skończyć się totalną klapą. Także Mateusz Kowalski, nasz środkowy obrońca, wciąż włączał się do akcji ofensywnych - po jednej z nich mógł zdobyć bramkę - a także świetnie spisywał się w rozbijaniu ataków rywali. Sobol, Żuraw i Paweł Brożek - rzecz jasna, jak zawsze wysoki, można by wręcz rzec światowy poziom! Słowa pochwały należą się także kolejnemu nabytkowi Pana Prezesa Bogdana Basałaja - Draganowi Paljicowi. Chłopak szarpał co po chwila i czarował nas cudowną techniką, wyniesioną zapewne z profesjonalnych niemieckich szkółek piłkarskich! Chciałem także pochwalić Pana Henryka Kasperczaka, który pomimo problemów z obroną, zdołał poukładać skład, a dzięki temu Wisła zdecydowanie górowała nad rywalem taktycznie. Widać było także dobre przygotowanie kondycyjne, gdyż przeciwnik pod koniec meczu nie dawał rady, aż w końcu sfaulował Patryka Małeckiego w polu karnym, dzięki czemu sędzia wskazał na "wapno".
Ostatnią osobą,którą chce pochwalić, jest Pan Prezes Bogdan Basałaj, któremu udało się ściągnąć na testy Osmana Chaveza - znakomitego obrońcę, którego mam nadzieje, że zakontraktujemy!
Z Wiślackim pozdrowieniem, Bohdan K.

Chłop nie dość, że pisze od rzeczy, to jeszcze chyba sam wierzy w to co pisze.

A żeby nie było offtopu:
Mam nadzieję, że jeszcze ktokolwiek, na czele z Osmanem Chavezem, będzie miał zamiar dołączyć do naszej drużyny, po tym meczu, chociaż wierzę w zwycięstwo w rewanżu.

Ja bym jeszcze nie skreślał Bunozy, dajcie mu troche czasu. Znowu było całkowite przemeblowanie obrony i nie wiem na co wy liczyliście.
Odpowiedz cytując