Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2010, 21:52
Reiro napisał(a):Wyświetl post
Czytam, czytam i zastanawiam się o czym wy wogóle piszecie...
Z waszych postów wynika, ze Inter Baku był lepszy od Lecha...ciekawa teoria.
Ja oglądając ich mecz stwierdziłem jedynie, że Lech nie potrafi wykorzystywać sytuacji, które mimo wszystko stwarz, natomiast Inter grał głównie z kontry i niepotrafił nawet zbytnio zagrozić bramce Kotorowskiego...no raz im się udało i wpadła bramka. Pisanie o drużynach Azerskich jak o kimś kogo należy się obawiać jest śmieszne...bo w takim razie nie ma sensu przechodzić do następnej rundy bo pierwszy lepszy zespół z Czech, Austrii, Belgii, itp jest dla nas nie do przejścia...

I wy zwiecie się kibicami...OMG
Dużo można wyczytać z gadki ich trenera:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._przed_meczem/

Jak się mu tak przyjrzeć to wydaje mi się że straszenie Azerami. Litwinami, Łotyszami i innymi tego typu piłkarzami to przesada. Oni są dokładnie w tym samym miejscu co my na początku ery Cupiała. Jest jakaś kasa, chęć, są nawet jacyś grajkowie, tylko brakuje obycia. Widać że opowiada trochę przegnieciony presją i otoczeniem. To co mają powiedzieć jego piłkarze? ( jak słyszę w większości Azerowie, czyli nawet nie zaciężna armia z Baku co nawet jakiś piłkarz grał w naszej ekstraklasie ) I tu wychodzi największe osłabienie czyli stadion. Gdybyśmy grali na naszym to byłaby to formalność tak jak pierwsze nasze występy na zachodzie (Parma Saragossa Barcelona ) zanim nasi nie załapali o co chodzi. Nasza największa klęska przytrafia się w Sosnowcu i dziwić się, że chłopaki którzy tam przyjechali pomyśleli sobie ..." ty patrz tak jak u nas może to zwykli goście".
Dlatego nie demonizowałbym przeciwnika tylko zastanowił się czy nasi wyjdą tak jak by musieli wyjść pod presją jaka była na R22. Koncentracja i pierwsza myśl tak w granicach 70 min. poza "zniszczyć" mniej więcej taka " może im już starczy to w końcu też ludzie"