Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 00:02
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak w ramach porównania, ile są warte tego typu informacje z for internetowych - sprawdź sobie gdzie dzieciaki od nas chciały sprzedać "za karę" Małeckiego. Albo nie, sam Ci podpowiem - do pierwszej ligi angielskiej. Mieliśmy go tam wypożyczyć ( bo jest bez formy ), a potem sprzedać za jakieś dwie bański euro. Rozumiesz żart? Geniusze od nas chciały wysłać Małeckiego bez formy do ligi, w której nie poradził sobie Kosowski, żeby tam się wypromował.
Więcej - mamy tu fanklub Wojciecha Łobodzińskiego. Gdyby ktoś akurat trafił na ich posty mógłby dojść do wniosku, że to bardzo szybki, solidny pomocnik z niezłą techniką i dobrą kiwką (szkoda, że tylko jedną).
To co, nasze forum mniej poważne?

Więc takie argumenty można sobie wsadzić do jednego porcelanowego pudła razem z doniesieniami "Faktu" i pociągnąć za sznurek.

Co nie znaczy, że Bunoza nie może wypalić - oby. Ale skoro na razie brak sensownych argumentów za, to może warto byłoby się zabezpieczyć? Na przykład kupując dla odmiany stopera, o którym wiadomo że nie kopie się po czole z innych źródeł niż fora internetowe?

Możemy tak długo, ale sens chyba rozumiesz, prawda?
podobno obserwowaliśmy go przez pół roku, wskaż mi takiego solidnego obrońce na pozycji Marcelo, który do nas by przyszedł? Bo Marcelo przy obecnej klasie i renomie, gdy by dzisiaj dostał ofertę Wisły na pewno by nie skorzystał. Czy Astiz, Choto, Arboleda, to byli pewniacy? Każdy z nich nie był gwarantem. Gdy kupowaliśmy Clebera tez nikt nie zakładał że będzie podporą defensywy. Przecież pisałem że ludzie czytali opinie nie tylko z forum ale i tamtejszych dziennikarzy. Oczywiście gwarantu nie ma, ale raczej przyznasz rację że bardziej brakuje takiego solidnego stopera do Bunozy, niż zamiast Bunozy.
Oczywiście masz rację co do rożnych odchyłów na forum na temat naszych gwiazdek. Ale ja ktoś poszuka i znajdzie 10 opinii różnych ludzi na temat gracza to to bardziej wiarygodne niż nasze desperackie wnioskowanie czegoś ze statystyk,YouTubea i sparingów. Generalnie się zgadzamy i obaj chcemy jak najlepiej dla Wisełki

Lukininho- jest dużo racji w tym co piszesz, za bardzo nie możemy się dowiedzieć czegoś o nowym grajku, to niektórzy uciekają się do absurdalnych argumentów, by udowodnić że dany gracz jest cienki/dobry. Liga zweryfikuje nasze opinie. Niepodważalnym + jest to że pierwszy raz od dawna mamy po 2 graczy na każdą pozycję, Pawełek ma konkurenta, będzie stadion na 30.tys. Tyle z mojej strony reszta to nasze domysły
Powód: post pod postem
Ostatnio edytowane przez biała gwiazda : 26.07.2010 o godz. 00:12.
Odpowiedz cytując