skorsinio napisał(a):

|
A jak ktoś chce Bardzo dobrego bramkarza do Wisełki to polecam z Rumuni młody 21 lat nie kojarzę go z nazwiska ale gra w młodzieżówce lub już jest powoływany do 1 składu a gra w klubie UNIVERSITATEA CRAIOVA chyba bo dobrze nie pamiętam w i szybko można na nim zarobić przychodzi bez żadnych problemów koszt na początek to 800 do 900 tys euro ale po roku można na nim zarobić 4 do 6 milionów euro więc da się zyskać
|
Zapewne Ci chodzi o Silviu Lung jr.
rafalek napisał(a):

|
Powiedzcie mi proszę jedno...jak to jest, że w pierwszej połowie, moi zawodnicy grają koncert. Prowadzę do przerwy 2:0. Później, w II połowie jestem coraz bardziej tłamszony. w 75 minucie dostaje kontaktowego gola, oczywiście minutkę czy dwie poźniej zawsze komuś wyjdzie strzał życia i jest 2:2. Po 5 minutach dostałem karnego, którego wykorzystałem...i co? oczywiście po dwóch minutach kolejna bramka sezonu i znów remis.. Mnie poprostu ****ica strzela jak coś takiego się dzieje. Nie majstrowałem za bardzo w taktyce ani nic...makabra!!
|
Tak jak Ci powiedział przedmówca, dobra motywacja to 50% sukcesu. Do tego zatrudnij sobie jakiegoś porządnego asystenta i ze słabszymi rywalami ustaw sobie ofensywną taktykę, powinno pomóc.