Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 22:12
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
To nie są fakty, to jest tylko i wyłącznie Twoje zdanie wolfy.
Nie, to są fakty, ponieważ nie oceniałem umiejętności piłkarzy, tylko ich dotychczasowe osiągnięcia. Czy wypalą, to już zupełnie inna sprawa. Trzeba zwracać uwagę na niuanse - napisałem, że Legia przeprowadziła lepsze transfery na papierze. Bo forma, kontuzje, zgranie czy aklimatyzacja to już zupełnie inna bajka.

Dlatego oceniam to, co jestem w stanie bez zdolności jasnowidzenia - dotychczasowe kariery piłkarzy, gdzie się szkolili etc. A to, że jeden może pójść w tango i zacząć ładować wódkę pod korniszony, a drugi ni stąd ni zowąd zacznie grać świetnie, mimo że wcześniej mu nie szło - to już zupełnie inna sprawa.

Obiektywnie, to ściągnęliśmy jednego dobrego piłkarza ( pewnie gwiazdę ligi ), jednego dobrze się zapowiadającego i trzy korniszony ( żeby nie było, że ogórki ). A niektórzy już się zastanawiają, gdzie sprzedać Małeckiego, bo taki ten Pajlić świetny ( lepszy od Wichniarka i do tego młodszy )...
Sytuacja za pól roku może tak wyglądać, że będziemy mieli na stoperze Kowalskiego i Bunozę. Co robią nasi - testują kolejne korniszony. Może się trafi jakiś zmiennik dla Mateusza, ten Esner sobie pograł trochę w arabskich wioskach, na pewno będzie gwiazdą ligi. Na razie jest warty trzy wielbłądy, ale jak się rozegra to ho ho! Wtedy wszyscy zobaczą, wolfy też zobaczy, jakiego to mamy niesamowitego farta, żeby wśród szrotu podsyłanego przez menedżerów trafić cztery na cztery. Tak, to będzie prawdziwe osiągnięcie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.07.2010 o godz. 22:20.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując