Wyświetl pojedynczy post
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2010, 13:00
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Raczej pytam o wasze argumenty. Tutaj pojawiaja sie takie bzdury, ze rece opadaja. Mamy pilkarza(mowie o Elsnerze), ktory nie sprawdzil sie w Kuwejcie, tak czy nie? Tak. Wyroznial sie w lidze slowenskiej? Bycmoze, ale patrzac na gwiazde tamtejszej ekstraklasy(Kirm), mozna miec spore watpliwosci. Przyjezdza na testy czy podpisuje odrazu? Testy. Czytalem juz tu takie brednie o Mendy(z ktorym powinnismy podpisac kontrakt z racji postury), potem o Tibonim, ze trudno to nawet komentowac. Bylo wiadome, ze to raczej "odpadki"(z calym szacunkiem).

P.S - Dalej nie dostalem odpowiedzi na pytanie, dlaczego 24-letnie(podobno swietny wedle niektorych, mimo ze go nie widzieli na oczy) wyjezdza do Kuwejtu, a nie do jakiejs powaznej ligi(pieniadze bylyby porownywalne)? Dlaczego tez ten pilkarz przyjezdza na testy(jeszcze raz to podkreslam) do klubu z Polski? Pytania dla malo domyslnych .
Człowieku, wskaż mi kto napisał, że jest on świetny?
Ja jak nie mam pojęcia o jakimś piłkarzu, to po prostu się na jego temat nie wypowiadam, ale ty wydaje się, że pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś w stanie wyrokować o jego przydatności do zespołu na podstawie jego wieku oraz drużyny, w której ostatnio występował. (tak a propos skąd wiesz, że się tam nie sprawdził?).

Poza tym, nie da się sprowadzać samych zawodników do pierwszej jedenastki, muszą być również tacy, którzy jedynie tą rywalizację w jakiś sposób podniosą. Póki co pierwsza jedenastka to Bunoza, Cleber oraz Chaves, ale niektorzy by chcieli 4 równorzędnych obrońców, tylko ciekawe kto by wtedy siedział na ławce, albo na trybunach?

Edit:

pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Teraz to dowaliłeś do pieca, bo ja pamiętam przynajmniej dwie dobre akcje Diaza w ofensywie i strzeloną bramkę...
Dwie akcje na 180minut gry. Po prostu WOW. A bramka w której było więcej przypadku niż umiejętności również dostkonale wpływa na ocenę jego postawy.
Ostatnio edytowane przez Reser : 24.07.2010 o godz. 13:03.
Odpowiedz cytując