Wyświetl pojedynczy post
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2010, 09:58
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.

Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy?

Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę.

PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników.

Pozdro!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując