Wyświetl pojedynczy post
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 14:43
DDP napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Ruch (co wydaje się praktycznie niemożliwe daję 10/90) przejdzie Austrię oraz Lech (któremu daje 50/50) przejdzie Spartę nikt po miesiącu nie będzie pamiętał o wymęczonych meczach z Maltą i Azerami. Zrozum nie liczy się styl, liczy się EFEKT. Czy ktoś np. za dwa lata będzie wypominał Interowi, że zagrał z Barceloną w 1/2 LM anty futbol? NIE, ale wszyscy będą pamiętali, że to Inter zdobył ten najcenniejszy klubowy puchar. Ja rozumiem, że ta estońska zmora wisi nad Wisłą i najfajniej było by przyczepić jakiemuś innemu polskiemu klubowi łatkę wielkiej kompromitacji, ale niestety w obecnym sezonie to nie możliwe. Tak jak piszesz, tylko dobra gra Wisły w pucharach może w jakiś sposób zabliźnić ranę po estońskiej wtopie.

PS. Nie rozumiem trochę Twojego zdania "...gdy Wisła zajdzie dalej w pucharach niż reszta polskich drużyn." Domyślam się, że chodzi Tobie o obecny sezon a nie historyczne wyskoki polskich klubów (vide Widzew, Legia w latach 90 itp.)
Jakby Lech wszedł do LM, a Ruch pokonał Austrię to było by tak jak mówisz, ale szanse na to są minimalne. Co do ostatniej kwestii to oczywiście chodzi mi o wynik w jednym sezonie.

skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Masz jakieś halucynacje, gdzie o tym czytałeś, na onecie? Sprzedanie meczu Ruchem LOL, większej bzdury dawno nie słyszałem. Kotor jako bramkarz jest słabo oceniany, natomiast jako Lechita jest bardzo szanowany, dla Twej wiadomości.
W psychologii twój przypadek nazywa się represją czyli wyparciem z pamięci wstydliwych wspomnień.

Doskonale pamiętam tą waszą z dupy wziętą rozkminkę nawet na waszym forum jak to Kotor specjalnie w ostatniej chwili cofnął ręce by nie obronić strzału i wpuścić bramkę:

elliot napisał(a):
Czekam aż będą gole z tego meczu na YouTubie.
Fakt, że Kotorowski odsunął dłoń, gdy piłka dolatywała do bramki, jest co najmniej kontrowersyjny.

EDIT:
No jak byk cofnął dłoń. http://www.youtube.com/watch?v=XQEEbErc33I tu są gole.
pacal napisał(a):
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668...yski__1_1_.html

Bardzo "ciekawe" jest że Kotor zgiął rękę gdy przelatywała piłka. Widać dokładnie w ostatniej powtórce.
Głowy nie dam czy ręka szła równocześnie z piłką, ale bardzo możliwe, że nie wykonując tego ruchu wybroniłby piłkę.

Tymczasem przypominam sobie mnóstwo sytuacji, gdy na wszelki wypadek wybijał/odbijał piłki lecące parę metrów od bramki,
nie wspominając o okolicach słupka... Co ja mam k...a o tym myśleć?
John napisał(a):
Zapomniałem jeszcze o Kotorowskim, który zawalił nam kolejny mecz. Na powtórkach z canal plus widać, że był źle ustawiony, a ponadto gdy piłka była blisko niego, to cofnął jescze rękę.
sloma napisał(a):
Kotor cofnął rękę na oczy, bo go słońce poraziło.. taki odruch..

Marny żart.

Oni chyba specjalnie tego nie wygrywają.
Arazzz napisał(a):
A co do straconej bramki. Ile razy broniłem Kotora, tym razem sorry! Bramka wygląda na puszczona specjalnie, po prostu aż ciężko wyzbyć się takiego wrażenia!
To na szybko kilka przykładów z waszego forum, a znacznie ostrzejsze wypowiedzi i tak moderator wyciął. Tak właśnie go wtedy szanowaliście. Nie żeby mnie to jakoś strasznie poruszało, ale to ciekawy przykład na to jak historia bywa przewrotna.

Tęcza w Polsce
Odpowiedz cytując