Zieniu1906 napisał(a):

|
Nie możemy się ciągle pozbywać naszych PIŁKARZY ! To że raz zagrał słabo w meczu z Szawlami o niczym nie śwadczy ! Wszyscy zagrali przciętnie ! A wy chcecie Małego pogrążyć !
|
Patryk Małecki sam chce się pogrążyć coraz rzadziej korzystając z mózgownicy. Nie wiem może on naprawdę chciał wymusić jakiś transfer bo to co wyprawiał na boisku FK Szawle było według mnie skandaliczne mając na uwadze to co wywinął wcześniej.
Szkoda byłoby tracić Małego, mam nadzieję że ktoś przemówi mu do rozsądku i skoncentruję się na grze. Przypomnę że na polskim rynku jest naprawdę nie wiele zawodników o takich umiejętnościach jak Małecki. Zagranicą zresztą też bardzo cięzko jest namówić dobrego zawodnika do gry w Krakowie. Zważywszy na to że my szukamy tylko zawodników darmowych albo za jakieś grosze.
Cytat:
|
Co do Rios na dzień dzisiejszy szanse na jego pozyskanie oceniam na 5% - mógłbym napisać że do nas na pewno nie przyjdzie ale trzeba żyć nadzieją. Nie ma szansy również na to, że przyjdzie przed 3 rundą jakikolwiek inny zawodnik - w ciągu 3 dni posypały się negocjacje z 4 zawodnikami, którzy wybrali oferty z innych klubów. Na przyszłość działacze nie macie zastępstwa dla podstawowych graczy to ich nie sprzedawajcie jak w wypadku Głowackiego i Marcelo - Bunozę można traktować jako zastępstwo za Jopa - zwłaszcza po sparingach z jego udziałem, w których nie wypadał dobrze...
|
Również proszę o źródło Twoich rewelacji. Skoro posypały się negocjacje z 4 zawodnikami to znaczy że ich nazwiska nie są już tajemnicą, chyba nie będzie problemu jeśli je zdradzisz ?