Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 00:07
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Haha dokładnie - Tu niektórzy to eksplodowali by z podniecenia gdyby to Inter wygrał a tak na prawdę to zamiast wyśmiewać Amikę, to radzę się zastanowić jak my się zaprezentujemy bo to dopiero może być śmiech na sali.

A przepraszam, na czym ten nieprawdopodobny fart miał polegać?Chyba oglądaliśmy inne mecze bo tak z gry to Inter miał farta że dotrwał do tych karnych a Amika piłkarsko była lepsza od nich tam w Baku jak i w Poznaniu
Z Brugge przegrali w karnych, tu wygrali - taka jest piłka więc z chęcią dowiem o jaki fart Ci chodzi.

Oczywiście grali słabo ale nie zmienia to faktu że zasłużenie wygrali.
I ostatnia kwestia - jak tak czytałem ten temat i ten tabun kompleksiarzy to niestety jedno co mi przyszło do łba to to że jako forum idziemy na dno i od dołu tylko żydy pukają.
Sam oczywiście Azerom kibicowałem ale poziom chamstwa i totalnego zaślepienia poraża.
To oczywiście nie do Ciebie flamengisto a do wszelakiej maści wynalazków.
Poziom idzie na dno ale jako prowakator to czujesz się nieźle, prawda? Bo nie ma nic lepszego na forum jak ktoś kto ciagle narzeka i wytyka wszystkim błędy

y4ku3 napisał(a):Wyświetl post
Zapisaliście zdecydowanie więcej stron niż u nas na forum w temacie o tym meczu, gratulacje! Szczególnie dla tych wszystkich, którzy "antyWIŚLE" nie kibicują przecież... Hipokryzja przez Was bije niesamowita, pozdrawiam.
Bo nasze forum ma zwykle 500 aktywnych użytkowników ot tak a u was jak ktoś w temacie raz na dzień cos napisze to jest sukces. Ja wiem że wasze forum to komentarze na onet, interia i wp ale chyba nie dzisiaj
A hipokryzją jest wasz tytuł zdobyty po wypaczonych przez sędziów meczach... bo wam sie nalezało

lorddavy napisał(a):Wyświetl post
haha dobre

Ale faktem jest, że z tematu polskie drużyny w pucharach zrobiła się 10 stronicowa relacja live meczu kuchenek z azerami.

No litości... Na forum Wisły tak się jarać kuchenką?
Koledzy i koleżanki zrobili relację na żywo bo nietety nie mogłem oglądnąc tego żenującego widowiska więc się postarali
Dzięki wszystkim
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 22.07.2010 o godz. 00:17.
Odpowiedz cytując