Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.07.2010, 23:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I radziłbym o tym pamiętać tym, którzy twierdzą, że Azerów pojedziemy na luzie i bez obrony. Nic z tego, panowie.
Haha dokładnie - Tu niektórzy to eksplodowali by z podniecenia gdyby to Inter wygrał a tak na prawdę to zamiast wyśmiewać Amikę, to radzę się zastanowić jak my się zaprezentujemy bo to dopiero może być śmiech na sali.

flamengista napisał(a):Wyświetl post

A na poważnie: słabość Amiki zaskakuje, nawet biorąc pod uwagę fakt że z szumnych zapowiedzi zbrojeń przed LM nic nie wyszło. Podobnie, jak zaskakuje nieprawdopodobny wręcz fart Poznaniaków. Ciekawe, kiedy się on skończy...
A przepraszam, na czym ten nieprawdopodobny fart miał polegać?Chyba oglądaliśmy inne mecze bo tak z gry to Inter miał farta że dotrwał do tych karnych a Amika piłkarsko była lepsza od nich tam w Baku jak i w Poznaniu
Z Brugge przegrali w karnych, tu wygrali - taka jest piłka więc z chęcią dowiem o jaki fart Ci chodzi.

Oczywiście grali słabo ale nie zmienia to faktu że zasłużenie wygrali.
I ostatnia kwestia - jak tak czytałem ten temat i ten tabun kompleksiarzy to niestety jedno co mi przyszło do łba to to że jako forum idziemy na dno i od dołu tylko żydy pukają.
Sam oczywiście Azerom kibicowałem ale poziom chamstwa i totalnego zaślepienia poraża.
To oczywiście nie do Ciebie flamengisto a do wszelakiej maści wynalazków.
Odpowiedz cytując