joshi napisał(a):

odpowiedzialna jest firma która dostarczyła trawę, zmienia to coś
tak samo z barierkami w lożach płaczecie że widoczność jest zła, ale to nie Wy będziecie je wynajmować. Jeśli rzeczywiście okaże się że nikt tych boxów nie będzie chciał wynająć, to jestem pewien że szybko znajdzie się rozwiązanie tego problemu bo w grę wchodzą duże pieniądze. Ale to zainteresowany musi wejść usiąść i powiedzieć czy mu to pasuje czy nie.
zastanawia mnie czemu nikt nie chwali tego co mamy zrobione naprawdę dobrze, czyli wnętrz? Są eleganckie i dopracowane, w Polsce na tą chwilę nikt takich nie ma.
|
Zmienia i to zajebiście.Ponieważ firma powinna się wywiązać z umowy, czyli dostarczeniem i zainstalowaniem nienaruszonej murawy.Skoro tak nie ma, to znaczy, że coś jest nie tak.
A wiesz co jest najlepsze? Że to wszystko jest robione za nasze krakowskie podatki.
Co do skyboksów.Ludzie, którzy tam będą wynajmować powierzchnię płacić będą ok 30-40 tyś rocznie.Są to ludzie zamożni, ale i poważni, którzy muszą wiedzieć za co płacą.Ja już teraz zagwarantuje ci, że nie będzie dużego zainteresowania za powierzchnie na C.Nie może być tak, że "skoro nie będzie pasowało, to zmienimy".A gdzie wizerunek klubu?Tak się zachowuje profesjonalny klub?
A ty idąc do salonu Mercedesa życzył byś sobie, by np auto za 250 tyś nie zderzak miało innego koloru niż całość?
Takich ludzi bardzo łątwo można do siebie zrazić.
A jeśli chodzi o wnętrza.... Zobaczymy co będziesz pisał, gdy w taką pogodę jak dzisiaj nie będziesz miał gdzie kupić czegoś do picia.