prorok napisał(a):

|
nie oszukujmy się temat Milinkovicia był tylko sie nie dogadał z klubem i ot cały problem...już nie wnikam czy to klub czy serb przegieli z kasą bo na tyle szczegółów nie znam ale martwi mnie to ,że bierzemy takie mam przeczucie zawodników któryś tam w kolejce bo nie dogadaliśmy sie bądz powstały problemy z naszym najwazniejszymi celami transferowymi...paljic czy jakiś obronca który zapewne sie pojawi byli na 4 czy 5 miejscu na liscie i tylko szybko uplywający czas zmusil nas do zakontraktowania ich...takie jest moje odczucie
|
Odczucia każdy może mieć swoje aczkolwiek nie znając list transferowych, przebiegów negocjacji i wielu innych czynników wpływających na zakup piłkarza, nie powinieneś narzekać, że mamy tego, a nie innego zawodnika...
Poza tym jeśli faktycznie Kasperczak potrzebował lewoskrzydłowego to z całą pewnością do jego wizji lepiej pasuje Paljic, a nie Milinković, który według mnie lepiej sprawdziłby się jako rozgrywający...ale to już tylko moje prywatne zdanie na temat tego chłopaka. Klub sprzedał/sprzeda kilku graczy i zakupił/zakupi przynajmniej drugie tyle, w chwili obecnej możemy oceniać owch zawodników jedynie na podstawie statystyk czy kilku filmików na YT...czas do prawdziwych ocen zarówno zakupionych zawodników jak działań zarządu przyjdzie najwcześniej za kilka miesięcy gdy...po pierwsze przekonamy się o umiejętnościach graczy, po drugie będziemy wiedzieli jak nasza drużyna wypada w lidze i LE na tle innych drużyn. Tymczasem dajmy zarówno zawodnikom jak i zarządowi kredyt zaufania na jaki zasługuje każdy nowy pracownik, zarówno naszego klubu jak i innych instytucji.
Pozdrawiam